Murat Hazinedar: Bu temizlik operasyonunun kirletmeye kalkanlar olabilir!

Cemaat toplantısında yaptığı bir konuşma ortaya çıkan ve hakkında yurtdışına çıkış yasağı konulan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, 'demokrasi nöbeti'nde konuştu.
Murat Hazinedar: Bu temizlik operasyonunun kirletmeye kalkanlar olabilir!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında yurtdışına çıkış yasağı konulan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar 'demokrasi nöbeti'ne katıldı. Beşiktaş Meydanı'ndaki nöbette konuşan Hazinedar, "Hep ülkesine, devletine, milletine değerlerine bağlı ve saygılı bir aileden, geçmişten geliyorum. Hani derler ya 7 göbek arkamıza baksalar bir tane yanlış bulamazlar" dedi. Hazinedar'ın Cemaat toplantısında yaptığı bir konuşma ortaya çıkmıştı.

"15 temmuz'dan itibaren Türkiye'de çok şükür ki başarısız olan darbe girişimine karşı o girişimi yapanların bütün noktalarına inlerine girilmeye çalışılıyor" diyen Hazinedar, "Önce devletimizle hükümetimizle samimi olarak içten bir şekilde bu temizlik operasyonunu desteklemeliyiz. Bunun içinde elbette hatalar yapılabilir, eksikler olabilir. Ama bu temizleme operasyonu muhakkak başarıya ulaşmalı. Bu bizim için, ülkemiz için önemli. Yoksa bu Ak Parti, CHP meselesi, MHP meselesi değil.Bu bir millet meselesidir, devlet meselesidir" dedi. 

15 Temmuz'un ardından başlatılan soruşturmaları "bir temiz eller, temiz devlet yaratma" şeklinde değerlendiren Hazinedar şöyle devam etti:

"Bu temizlik operasyonunun kirletmeye kalkanlar olabilir. Bu kirletmenin aracısı yada hedeflerinden biri ben olabilirim. Bir Murat değil bin Murat feda olsun devletime. Orada 240 şehit kardeşimin yanında bizim bu noktada mağdur olmamızın, mağduriyetimizin hiçbir önemi yok. Ama Allah şahidimdir ki tek bir dileğim var. Şu evladım yanımda biricik evladım. Ona lekelenmemiş bir soyadı, aynen babamın dedemin bıraktığı gibi bir soyadı bırakmaktır. Bu kirletmeye karşı önce Allahıma sonrada demokrasiye ve halkıma onan inancımı hep muhafaza edeceğim."

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü