Fatih Terim, Aysal'ın telefonlarına bile çıkmıyor!

Fatih Terim'in Ünal Aysal'ın telefonlarına neden yanıt vermediği öğrenildi.
Fatih Terim, Aysal'ın telefonlarına bile çıkmıyor!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Başkan Ünal Aysal’ın olaylı derbinin sonrasında sadece futbolcuları kutlayıp Fatih Terim’i es geçmesi kafalarda soru işareti yaratırken, gerçek ortaya çıktı. Kulübün resmi sitesinden yayınlanan mesajın şifreleri çözüldü.
Olayın başlangıcı geçen salı gününe dayanıyor. Başkan Ünal Aysal, Fatih Terim’i arıyor ancak ne telefonu açan oluyor ne de geri dönüş yapan. Ardından ise SMS yoluyla ulaşmaya çalıştığı hocasından yanıt alamıyor. Araya girenlere rağmen Fatih Terim başkana geri dönmüyor.

PRİMİ DE KONUŞAMADI

Hatta Aysal’ın derbinin primini konuşma isteği de hocasının geri dönüş yapmaması nedeniyle gerçekleşmiyor.
FATİH Terim yakın çevresine konuyla ilgili olarak “Başkanla aramızda sorun yok. Biz her zaman konuşuruz” dese de pazar gecesi resmen ortaya çıkan gerginlik bugün de giderilmezse ikilinin arasındaki gerginlik 7. gününe girecek.

ESKİDEN OLSA İSTİFA EDERDİM

Başkan Ünal Aysal ile Fatih Terim arasındaki soğuk savaş artarak devam ederken başkanın resmi siteden yaptığı açıklama İmparator’u daha da kızdırdı. Galibiyetin ardından kendisini ve ekibini yayınladığı mesajda es geçen Ünal Aysal’ın bu hareketini yakın çevresine değerlendiren Terim, “Eskiden olsa istifa ederdim. Şimdi ise durum farklı. Sonuna kadar mücadele edeceğim. Hiçbir yere gitmek gibi bir niyetim yok.


Hep 1 yıl, 1 yıl sözleşmeyle bugüne kadar gidiyorduk. Milli Takım’la anlaşmamdan sonra 2 senelik sözleşme geldi önüme. Ama ‘Milli Takım’ı kullandı, 2 senelik sözleşme imzaladı’ dedirtmem kendime” sözleriyle dert yandı.
Vehaber Menu