Bacak bacak üstüne atıp Başbakan'a soru sormam!

TV 8'de hafta sonları yayımlanan Erken Baskı programına katılan spiker Ertem Şener, Başbakan Erdoğan'la yaptığı röportajın detaylarını ilk kez anlattı.
Bacak bacak üstüne atıp Başbakan'a soru sormam!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Şener Başbakan Erdoğan'ın 'Çocuk iki büklüm oldu karşımda. Bu onun aile kültüründen ve terbiyesinden kaynaklanıyor. Kulak asmasın ben onu biliyorum demiş' dedi.

Hafta sonları cumartesi ve pazar günleri canlı olarak 09.00-12.00 saatleri arasında yayımlanan Erken Baskı programının bugünkü konuğu Beyaz TV Spor Müdürü Ertem Şener'di. Özge Uzun'un sunduğu programda Şener kendisine yöneltilen, 'Başbakan Erdoğan röportajında oturuşun eleştirildi' sorusuna karşı şu karşılığı verdi:

'O röportajdan sonra ilk kez konuşuyorum. Oturmam soru sormam çok eleştirildi. Ama bu benim aile terbiyem. Ben herkesin karşısında büyüklerimin karşısında hep böyle oturdum. Ben dar pantolon giymeyi severim. O tip pantolonlarla da zaten rahat oturulmuyor. Ancak ben Başbakan karşısında saygımdan, aile terbiyem yüzünden öyle oturdum. Geçen gün bir tanıdık arayıp Başbakan Erdoğan programda benim oturmamın eleştirilmesine 'Çocuk iki büklüm oldu karşımda bu onun aile kültüründen ve terbiyesinden kaynaklanıyor. Kulak asmasın ben onu biliyorum. Oturuşu Türk halkının örf ve adetlerini yansıttı. Yapılan eleştirilere bir anlam veremiyorum demiş. Ben vatanımı milletimi ve bayrağımı çok seviyorum. Bunları sevmek yalakalıksa ben bu dünyanın en büyük yalakasıyım.'

Bu arada programda Ertem Şener, Fatih Terim'in Galatasaray'dan gönderilmesi konusunda ise 'Gönderilme şekli açısından Fatih Hoca kovuldu diyebiliriz. İmparatorun gönderiliş şekli yanlış oldu. Ben başkanın telefonlarına çıkmadığına inanmak istemiyorum. Bu arada Fatih hoca bana küsmüş. Adımı Fatih Terim yalakasına çıkardılar ama Fatih Terim benim yayınıma bir avukat bağlattı. Ben de babam olsa avukatı yayına bağlatmam dedim. Fatih hoca bağlanmalıydı. Hiçbir zaman onun aleyhinde konuşmadım. Bizim evimizin her köşesinde Fatih Terim vardır. Ama duydum ki bir daha benim yanıma yaklaşmasın demiş. Gördüğüm yerde elini öperim. O gün kendisinin taraftar karşısında ağlaması benim içime döktüğüm gözyaşlarıydı. Ben Fatih Terim'e bir şey desem eşim beni eve almaz. Başıma ne geldiyse iyi niyetim yüzünden geldi. Fatih Terim mayıs ayında milli takımı dünya kupasına gönderebilir. Ondan sonra Ünal Aysal'ın karşısına başkan adayı olarak çıkabilir' dedi.
Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü