Eylül ayında en çok hangi kanal izlendi?

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu Eylül ayında en çok hangi kanalların izlendiğini bugün köşesine taşıdı..
Eylül ayında en çok hangi kanal izlendi?
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Ali Eyüboğlu, Milliyet Cadde'deki köşe yazısında bugün 'TNS’nin verilerine göre Türkiye, eylül ayında en çok Star TV’yi izlediğini, dört kategoride de eylülün birincisi olan Star TV'nin, bazı kulvarlarda kıl payı, bazılarındaysa açık ara birinci' olduğunu belirtti.

Eyüboğlu'nun köşe yazısı şu şekilde:

'EYLÜLÜN BİRİNCİSİ STAR TV!

Yeni yayın döneminin ilk ayı geride kaldı. TNS’nin verilerine göre Türkiye, eylül ayında en çok Star TV’yi izledi. Dört kategoride de eylülün birincisi olan Star TV, bazı kulvarlarda kıl payı, bazılarındaysa açık ara birinci

Eylül ayının son gününe kadar Kanal D, “AB-Tüm Gün”de birinciydi ancak kanalın yeni dizisi “Fatih”, beklenen reytingi getirmedi. O yüzden Kanal D, bu kulvardaki birinciliği de son anda Star TV’ye kaptırdı.
“Tüm Seyirciler” kategorisinde “Tüm Gün”de ve “Prime Time” kuşağında eylül ayının ikincisi atv oldu. Kanal D ise sadece “AB Tüm Gün” ve “AB Prime Time”ı ikinci tamamladı.
Eylül ayında Kanal D dört (Fatih, Çalıkuşu, Kayıp, A.Ş.K), Star TV iki (Aramızda Kalsın, Medcezir), atv iki (Ben Onu Çok Sevdim, Kaçak), FOX üç (Fatih Harbiye, Görüş Günü Kadınları, Çocuklar Duymasın) ve Samanyolu bir (Hıyanet Sarmalı) olmak üzere tam 12 diziden hiçbiri günlük reyting listesinde birinci değil.
Dizilerde açık ara gün birincisi olanlar hâl⠓Muhteşem Yüzyıl”, “Kurtlar Vadisi Pusu” ve “Karadayı” gibi eski diziler.
Buna karşın geçen sezon iyi iş yapan “Huzur Sokağı” (atv), “Benim İçin Üzülme” (Show TV), “Dila Hanım” (Star TV) ile “İntikam” ve “Merhamet” (Kanal D) yeni yayın dönemine reyting kaybıyla başladı.

TRT VE SAMANYOLU SHOW TV’Yi GEÇTi
Yeni yayın döneminde reytingte sınıfta kalan televizyon kanallarından biri, Show TV...
İster inanın, ister inanmayın ama eylül ayı boyunca TNS’nin açıkladığı “En çok izlenen 100 yapım” listesinin ilk 10’unda Show TV’den “Pis Yedili” ve “Benim İçin Üzülme” dışında iş yok.
O yüzdendir ki, “Tüm Seyirciler Prime Time” kategorisinde Samanyolu TV’nin gerisinde kalan Show TV’yi “AB Prime Time”da da TRT 1 geride bıraktı.
Dört kulvarda da çizgisini koruyan iki kanal var.
Bunlardan biri, FOX... Kanal, dört kulvarda da dördüncülüğü parselledi.
TNS’nin reytinglerini ölçtüğü, kamuoyuna açıkladığı televizyon kanalı sayısı sekiz...
Dört kulvarda sekizinci sırada yani en dipteki kanal aynı; Kanal 7...'
Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü