İstanbul'da bu yollar trafiğe kapalı!

'Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu' nedeniyle 1 Kasım saat 08.00'den toplantı bitimine kadar bazı yolar trafiğe kapatılacak.
İstanbul'da bu yollar trafiğe kapalı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Şişli'de 2 Kasım Çarşamba günü yapılacak olan 'Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu' nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak


2-3 Kasım tarihlerinde Şişli Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek olan 'Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu' nedeniyle 1 Kasım saat 08.00'den toplantı bitimine kadar bazı yolar trafiğe kapatılacak.
Trafiğe kapatılacak yolar ve alternatif güzergahlar şöyle:

Taşkışla Caddesi, Mete Kavşağından Kadırgalar Adil Baba Kavşağına kadar çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacak. Alternatif olarak; trafik akımı Asker Ocağı Caddesinden Divan Kavşağı istikametine yönlendirilecek. Gümüş Caddesi, Harbiye Orduevi girişi ışıklardan Adil Baba Kavşağına kadar çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacak. Alternatif olarak; trafik akımı Halaskargazi Caddesi istikametine yönlendirilecek.

Mim Kemal Öke Caddesi, Vali Konağı Caddesi girişinden Adil Baba Kavşağı ve Abdi İpekçi Caddesine kadar çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacak. Alternatif olarak; trafik akımı Abdi İpekçi ve Vali Konağı Caddesi istikametine yönlendirilecek.
Kadırgalar Caddesi, Bayıldım Caddesi girişinden Mim Kemal Öke Caddesine kadar araç trafiğine kapatılacak. Alternatif olarak; trafik akımı Bayıldım Caddesi ile Vodafone Arena Stadı arkasından Karaköy ve Asker Ocağı Caddesine yönlendirilecek.

İHA
 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü