Öğretmenden küpe takan öğrenciye: Ne kadar meraklısınız ibne olmaya!

Samsun'daki Onur Ateş Anadolu Lisesinde Ali Koyuncu isimli öğretmen, küpe takan erkek öğrencisine, 'Ne kadar meraklısınız kız gibi dolaşıp ibne olmaya, dışarda kime ibnelik ediyorsanız edin, burası okul, izin vermem' dedi.
Öğretmenden küpe takan öğrenciye: Ne kadar meraklısınız ibne olmaya!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Samsun'un merkez Atakum ilçesindeki Onur Ateş Anadolu Lisesi'nde bir öğretmen, küpe takan erkek öğrencisine hakaret etti.

Olay 9 Kasım Çarşamba günü Onur Ateş Anadolu Lisesinde meydana geldi. Tenefüs boyunca sınıftaki tahtaya soru yazan Kimya Öğretmeni Ali Koyuncu, ders başlarken sınıfa giren öğrencilerden kulağında küpe olan bir erkek öğrenciye, küpesinden dolayı hakaret etti. Küpeli öğrenciye sinirli bir şekilde "Ne kadar meraklısınız kız gibi dolaşmaya, ibne olmaya, dışarda kime ibnelik ediyorsanız edin, burası okul, izin vermem" dedi. Öğrenciler, okul yönetiminin küpeye izin verdiğini söylese de, öğretmen Ali Koyuncu buna itiraz etti.  

Küpe takılmasına izin veren okul yönetimi, söz konusu öğrenci hakkında herhangi bir işlem yapmadı. Öğretmen Ali Koyuncu'nun ayrımcılık içeren hakareti ise öğrenciler arasında tepkiye yol açtı.

Vehaber Menu