CHP'li belediye halka ücretsiz olarak 22 ton nar dağıttı

CHP'li Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, nar üreticisine destek verdi.
CHP'li belediye halka ücretsiz olarak 22 ton nar dağıttı
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

CHP'li Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, üreticinin elinde kalan 22 ton narı satın alarak vatandaşlara ücretsiz olarak dağıttı. Burdur Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen nar dağıtımına Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Nar üreticilerinin sorunlarına dikkat çekmek isteyen Başkan Ercengiz, “Üreticimize her alanda destek olmaya çalışıyoruz. Fasulye üreticilerimizin de dertlerinin ve sıkıntılarının farkında olduğumuzu ilgili bir proje yapacağımızı söyledik. Bugün itibari ile nar üreticilerimizin narlarının ağaçta kaldığını ve bu narların dalına çürüyeceğini duyunca dedik ki biz size bir miktar katkıda bulunalım. Çok büyük bir maliyet değil bizim için, hem vatandaşlarımıza yaklaşan kış ayları içerisinde c vitamini takviyesinde bulunalım belki ilaç ve hekim giderlerinden kurtarmış oluruz. Aynı zamanda da üreticimizin emeğinin dalda çürümesine engel oluruz düşüncesiyle buna başladık. Bugün burada ücretsiz nar dağıtıyoruz.

Buradan büyük Belediyelere de bir çağrıda bulunuyoruz. Biz üretimi değerli bulmazsak biz kendi ürettiğimizi vatandaşımıza ulaştıramazsak, biz ürettiğimizi satamazsak, biz ürettiğimizi dalında bırakırsak üreticiyi de bulamayacağız. Biz üreticiye destek olacağız ki üretici üretsin tüketiciye ulaşsın tüketici de kolaylıkla satın alabilsin. Amacımız bu noktada hizmet edebilmek vatandaşımıza katkı sağlayabilmek, bugün burada yaptığımız iş semboliktir. Bütün büyük belediyelere ve yerel yönetimlere örnek olmak istiyoruz. Buradan üreticinin sesi olmak istiyoruz bunun da duyulmasını istedik bunun içinde böyle bir çalışma yaptık.

Bugün burada toplam halkımıza ücretsiz 22 ton nar dağıtımı yapacağız. Amacımız üreticinin derdine dikkat çekmek istiyoruz. Sosyal Demokrat Belediye varlığını paylaşan halkıyla birlikte kullanabilen bir belediyecilik anlayışıdır. Bunu da burada yapmak için gayret gösteriyoruz.” dedi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü