Enes Kanter ABD'den ayrılıyor

Fethullah Gülen'e desteğini açıklayan basketbol oyuncusu Enes Kanter'in Oklahoma City'den transfer edilebileceği duyuruldu. Kanter'in yeni adresinin Kanada olacağı belirtiliyor.
Enes Kanter ABD'den ayrılıyor
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Fethullah Gülen'e desteğini açıklayan basketbol oyuncusu Enes Kanter'in Oklahoma City'den transferle yollanabileceği duyuruldu.

Skorer'in haberine göre Oklahoma City Thunder forması giyen Enes Kanter'in takımından ayrılabileceği duyuruldu. Utah Jazz'dan transfer olduğu takımda iki sezondur forma giyen Enes Kanter'in Kanada yolunda olduğu bildirildi.

Oklahoma'nın, Kanada ekibinin formasını giyen Patrick Patterson ve Terrence Ross'a karşı takas yoluyla bu transferi gerçekleştirmeyi düşündükleri belirtildi.

NBA'de sezona 6-1 gibi iyi bir galibiyet yüzdesiyle başlayan Oklahoma'da, son dört maçın arka arkaya kaybedilmesinin ardından transfer çabasına girişildiğine dikkat çekildi.

Bu yüzden Enes Kanter'in gönderilerek, pivot Patrick Patterson ile guard Ross'un alınmasının düşünüldüğü ifade ediliyor.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü