Açlıktan yiyecek çalan çocuk yakılarak öldürüldü

Nijerya'da meydana gelen olayla ilgili katledilen çocuğun süpermarketten hırsızlık yaptığı, benzer nedenlerle daha önce de yakalandığı öne sürüldü.
Açlıktan yiyecek çalan çocuk yakılarak öldürüldü
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Nijerya'nın güneybatısında bulunan Lagos kentine bağlı Badagry semti, son yılların en korkunç olaylarından birine tanık oldu. Yiyecek çalmakla suçlanan çocuk, etrafını saran bir güruh tarafından feci şekilde dövüldükten sonra, yakılarak katledildi!

İngiliz The Mirror gazetesinin kullandığı görüntülerde, yüzü kanlar içinde kalan çocuğun etrafını saran bir grup yansıyor. Talihsiz çocuk, ayakları bağlanmış bir şekilde yerde oturuyor.

Haberlere göre; yanıcı bir sıvıyla dolu olan lastik çocuğun başına geçiriliyor ve lastik ateşe veriliyor. Hırsızlıkla suçlanan çocuk, kan donduran bir şekilde ölüyor.

Korkunç görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Haberlerin bir kısmında çocuğun yaşının 15 olduğu, bir kısmında ise 7 olduğu yazıldı.

Mirror’ın haberinde,  katledilen çocuğun süpermarketten hırsızlık yaptığı, benzer nedenlerle daha önce de yakalandığı öne sürüldü.

Konuya ilişkin Nijerya polisinden henüz bir açıklama gelmedi.