Kaybolan üniversite öğrencisi ölü bulundu

Üniversite öğrencisi 23 yaşındaki İrfan Öztürk'ün cesedi bir tarlada bulundu. Vücudunda herhangi bir darp ve yara izi bulunmayan Öztürk'ün cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Kaybolan üniversite öğrencisi ölü bulundu
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi İrfan Öztürk, iddiaya göre, dün arkadaşıyla tartıştı ancak kendisinden bir daha haber alınamadı. Bunun üzerine arkadaşları durumu polise bildirdi. Polis de çevrede, AFAD ekiplerinin desteğiyle arama kurtarma çalışması başlattı. Ancak herhangi bir sonuca ulaşamadı. 

Bu sabah Menteşe İlçesi'ndeki Yeniköy Mahallesi Mezarlığı'nın karşısında bulunan tarlasına giden bir çiftçi, yerde yatan bir kişiyi gördü. Çiftçinin ihbarıyla olay yerine gelen polisin yaptığı kontrolde, yerde yatan kişinin İrfan Öztürk olduğu ve öldüğü belirlendi. Öztürk'ün arkadaşları, olay yerine gelerek gözyaşı döktü. Batmanlı olduğu öğrenilen Öztürk'ün vücudunda herhangi bir darp ve yara izi bulunmadığı öğrenildi. Olay yerinde polis tarafından yapılan incelemenin ardından Öztürk'ün cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Öztürk'ün derslerinde başarılı bir öğrenci olduğu belirtildi. Öztürk'ün ailesine ulaşılmaya çalışılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü