Doğan Yayın İlkeleri Kurulu'na AKP'li ilahiyatçı atandı

Aydın Doğan'ın patronluğundaki Doğan Medya Grubu tarafından oluşturulan Doğan Yayın İlkeler Kuruluna yeni atamalar yapıldı. AKP hükümetlerinde bakanlık yapan ilahiyatçı Mehmet Aydın da kurul üyeliğine getirildi.
Doğan Yayın İlkeleri Kurulu'na AKP'li ilahiyatçı atandı
2016-12-09 22:31:40   Güncelleme: 2016-12-09 22:31:40    

2012 yılında oluşturulan Doğan Yayın İlkeleri Kuruluna, AKP hükümetlerinde devlet bakanı olarak görev yapan ilahiyatçı Mehmet Aydın atandı.

Aydın Doğan'ın patronluğundaki Doğan Medya Grubu tarafından oluşturulan Doğan Yayın İlkeler Kuruluna yeni atamalar yapıldı. 

İlahiyat alanındaki çalışmalarıyla tanınan, DEÜ İlahiyat Fakültesi eski dekanlarından ve AKP hükümetlerinde bakanlık görevinde bulunan Prof. Dr. Mehmet Aydın'ın yanı sıra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan vekili Prof. Adem Sözüer ve Kadir Has Üniversitesi öğretim üyesi Soli Özel, Doğan Yayın İlkeleri Kurulu üyesi oldu.

Prof. Nevzat Yalçıntaş’ın vefatı ve Prof. Turgut Tarhanlı ile Prof. Yasemin İnceoğlu’nun ayrılmaları nedeni ile kurulun üç üyeliği boşalmıştı.

Yayın İlkeleri Kurulu’nun önümüzdeki günlerde Doğan Medyası yöneticilerinin de katılımı ile Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın başkanlığında toplanması öngörülüyor.

'İMAM HATİPLİ AHMET HAKAN KANAL D'NİN BAŞINA' İDDİASI

Son günlerde imam hatipli Ahmet Hakan'ın da Kanal D'nin başına getirileceği iddiaları dillendirilmeye başlanmıştı. 

DHA

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü