Dünyanın en çok kazanan dizi oyuncusu kim?

Televizyon dizilerinde yeni sezon ABD ile aynı anda Türkiye'de de başladı. Peki geçen sezonun en fazla kazananları kimler oldu?
Dünyanın en çok kazanan dizi oyuncusu kim?
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
ABD’de televizyon dizileri yeni sezona başladı. ABD yayınından hemen sonra Türk izleyicilerle buluşan yıldızların kazançları da göz kamaştırıyor.

Forbes dergisinin sezon öncesi Haziran 2012-Haziran 2013 tarihlerini göz önüne alarak yaptığı hesaba göre en fazla kazanan erkek TV oyuncusu Charlie Sheen’den Two and a Half Men dizisinde bayrağı devralan Ashton Kutcher. 24 milyon dolarla erkek TV yıldızlarında bir numara olan Kutcher’ı en çok kazanan kadın TV yıldızı geride bırakmayı başarıyor. Modern Family ile Türk izleyicilerin evlerine de konuk olan Sofia Vergara 30 milyon dolar ile en çok kazanan kadın TV yıldızı oldu.

Kutcher devralmadan önce sadece ABD’de 28 milyon kişinin izlediği Two and a Half Man şu anda sadece 11.6 milyon kişinin evine konuk olsa da yıldızlarını en çok kazananlar kulübüne sokmayı başarıyor. Kutcher’ın 24 milyon dolarlık kazancının ardından yine Two and a Half Men’in diğer yıldızı Jon Cryer 21 milyon dolar kazanç ile ikinci sırada. Diğer oyuncu Angus Jones da 11 milyon dolarla yedincilikte. Bir dönem Everybody Loves Raymond ile reytingleri altüst eden Ray Romano 16 milyon dolar ile üçüncü sırada. Romano bu yıl Parenthood adlı dizisiyle ekranlarda. Dördüncülük 15 milyon dolarla NCIS’in yıldızı Mark Harmon ve How I Meet Your Mother’ın yıldızı Neil Patrick Harris’te.
Kadınlarda birinciliği 30 milyon dolarla elinde tutan Sofia Vergara aslında en çok kazanan dizi yıldızı. Modern Family’nin starını 11 milyon dolarla Big Bang Theory’de zekâ küplerinin arasından sıyrılan Kaley Cuoco ve Law and Order’ın yıldızı Mariska Hargitay alıyor. 30 Rock’ın her şeyi Tina Fey ise 10 milyon dolarla üçüncü sırada.
Kourtney, Kim ve Khloe Kardashian kız kardeşler de 10 milyon dolarla üçüncülüğü yine Mike&Molly’nin tatlı yıldızı Melissa McCarthy ile paylaşıyor.

Radikal / Şebnem Turhan
Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü