Nagehan Alçı ve Hülya Avşar canlı yayında kavga etti!

Nagehan Alçı'nın programına Hülya Avşar bağlandı, büyük tartışma çıktı..
Nagehan Alçı ve Hülya Avşar canlı yayında kavga etti!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2022-01-23 06:02:43    

Hülya Avşar Videoları için tıklayınHülya Avşar Fotoğrafları için tıklayın

Nagehan Alçı’nın programına Hülya Avşar bağlandı, büyük tartışma çıktı!

Kanal D’ de Nagehan Alçı’nın sunumuyla ekrana gelen 'Bırakın Konuşalım'da bu sabah Hülya Avşar’ın 'Kızım Zehra 15 yaşında hepimiz çocuk olduk. Gizlice içki içtik. Dans ettik. Öpüştük. Ben izin veriyorum' şeklindeki açıklamaları konuşuldu.

Kızının sigara ve içkiyle gündeme getirilmesinden çok rahatsız olduğunu söyleyen Avşar:

'Birileri çıkıp 15 yaşında çocuk hakkında konuşunca ben programa bağlanmak istedim. Avukatlarımla konuştum programlarda çocuklarımızın konuşulmasını nasıl engelleyebilirim diye bana böyle bir yasa yok dediler. Bence 18 yaşına kadar bu çocuklar basında yer almamalı.

Ben Zehra’yla ilgili açıklamayı neden yaptım. Bir kere şunu söylemek istiyorum benim kızım ne sigara içer ne de içki benim kızım hiçbir zaman ne sigarayla görüntülenmiştir ne de sokakta içkiyle.

Benim kızıma kimse karışamaz ben onu gerekirse kendim eleştiririm ama kimse karışamaz yaptığı her şeye ben izin veriyorum. Yazı çok açık ortada benim kızım 2 saat spor yapar kitabını okur okuluna gider ' açıklamasını yaptı.

Canlı yayına bağlanan Hülya Avşar büyük tepki gösterdi. Avşar’ı perşembe günü için canlı yayına davet eden Alçı, olumsız cevapla karşılaştı. Avşar’ın telefonu kapatması üzerine Alçı, ’Biz Obamayı tanımayız, Hülya Avşar’ı hiç tanımayız...’ diye tepki gösterdi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü