AKP kurucusu Abdullatif Şener: Erdoğan'ı eleştirenin can güvenliği kalmadı

Abdüllatif Şener, 'Demokrasinin askıya alınmasından da öte bir dönemdeyiz, hükümeti eleştirenlerin can güvenliği yok. Kendine saygısı olan, bu anayasayı onaylamaz' dedi.
AKP kurucusu Abdullatif Şener: Erdoğan'ı eleştirenin can güvenliği kalmadı
2016-12-26 13:34:44   Güncelleme: 2016-12-26 13:34:44    

AKP’nin kurucu kadrolarından Eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, BirGün gazetesinden Meltem Yılmaz'ın sorularını yanıtladı. Şener’in açıklamaları şöyle:

'Demokrasinin askıya alınmasından da öte bir dönemdeyiz, hükümeti eleştirenlerin can güvenliği yok. Kimin hain olduğuna tek kişi karar veriyor. Kendine saygısı olan, bu anayasayı onaylamaz.'

'HER ŞEYİ 'FETÖ'YE HAVALE ETMEK BİRİLERİNİN İŞİNE GELİYOR'

'AKP’de FETÖ’ye bulaşmayan benden başka kimse yoktu' diyen Şener, 'Hepsi bulaşmıştır. Ama şu anda, her şeyi FETÖ’ye bağlayan atmosfer, doğruları yakalama arayışından kaynaklanmıyor. Her şeyi oraya havale etmenin birilerinin işine gelişinden kaynaklanıyor' görüşünü savundu.

Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’a düzenlenen suikastı, 'trolleri harekete geçirdikleri gibi, insanları transa geçiren ve böylece bu tür suikastlara sebep olanlar var' sözleriyle değerlendiren Şener, 'Halep’in düşmesinde Esad’a en büyük desteği Türkiye’nin verdiğini' öne sürdü.

'HDP milletvekillerinin hapsedilmesiyle, belediyelere kayyum atanmasıyla çok yanlış yapılıyor. Bunun partinin oy potansiyelini artırmak için yapılması, ülkeye büyük zarar veriyor' diyen Şener, 'Bugün Türkiye’de kimin hain olduğuna Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın karar veriyor. Ona eleştiri getiren insanların can güvenliği bile kalmadı' ifadesini kullandı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü