Reina'da katledilenlerin kimlikleri tespit ediliyor

Iraklı Jalal Abbas isimli gencin Kemerburgaz Üniversitesi'nde öğrenci olduğu ve yaşanan silahlı saldırıda hayatını kaybettiği tespit edildi.
 Reina'da katledilenlerin kimlikleri tespit ediliyor
2017-01-01 15:33:04   Güncelleme: 2017-01-01 15:33:04    

Ortaköy'de Reina'ya düzenlenen saldırıda yaşamını 39 kişinin kimlikleri tespit edilmeye başlandı.

Kimliği tespit edilenler arasında Irak'tan Türkiye'ye üniversite okumak için gelen bir gencin de olduğu öğrenildi. Iraklı Jalal Abbas isimli gencin Kemerburgaz Üniversitesi'nde öğrenci olduğu ve yaşanan silahlı saldırıda hayatını kaybettiği tespit edildi.

Saldırıda özel güvenlik görevlisi Hatice Koç da yaşamını yitirdi. Koç'un cenazesi, ailesi ve yakınları tarafından Adli Tıp Kurumundan alınarak Erdek'e götürüldü.

Mustafa Sezgin Seymen de saldırıda yaşamını yitirdi. Nişanlısı ile Reina'da bulunan Seymen'in nişanlısının yaralı olduğu iddia edildi.

İsrail Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ise, olay sırasında Reina'da olan İsrailli bir genç kadının öldüğü belirtildi. Saldırıda hayatını kaybeden İsrailli kadının adının Leanne Nasser olduğu açıklandı. Reuters, İsrailli Arap Nasser'in 19 yaşında olduğunu bildirdi. Nasser'in yanındaki üç arkadaşından biri olan Ruaa Mansour'un ise saldırıda yaralandığı bildirildi.

Polis memuru Burak Yıldız, garson Kenan Kutlu, güvenlik görevlisi Fatih Çakmak da yaşamını yitiren vatandaşlardan olduğu belirtilmişti.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü