Mahsun Kırmızıgül: O zamanlar herkes cemaate bağlıydı

Mahsun Kırmızıgül, 'Fethullah Gülen'in hayatını çektiğimi ima etseydim film 10 milyon gişe yapardı' dedi.
Mahsun Kırmızıgül: O zamanlar herkes cemaate bağlıydı
2017-01-14 14:30:31   Güncelleme: 2017-01-14 14:30:31    

Mahsun Kırmızıgül, 'New York'ta Beş Minare' ve 'Mucize' filmlerinde Fethullah Gülen'in hayatının anlatıldığı yolundaki iddialara tepki gösterdi.

'Şunu herkes bilsin ki 2010 yılında filmi çektiğim dönemde, siyasetin içinde olanların bir çoğu o cemaate gönülden bağlıydı' diyen Kırmızıgül, 'Fethullah Gülen'in hayatını yaptığımı ima etseydim film, 10 milyon gişe yapardı. O gün de, bugün de hep aynı yerdeyim. Gerçekten ne cemaatlerin ne de tarikatların adamı olmadım. Ben öyle filmler yapmam, çünkü ilgimi çekmiyor' ifadesini kullandı. 

Kırmızıgül ayrıca, 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden, nefret ve ayrımcılık yapan sosyal medya hesapları, bazı gazeteciler ve bazı internet siteleri' hakkında işlem yapılması için Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a çağrı yaptı. Kırmızıgül, 'Ben art niyetli olan, yalan yanlış haber yapan herkes için adli işlem yaptıracağımı beyan ediyorum' dedi.

Yeni Akit gazetesinin, Kırmızıgül'ün yeni filmi 'Vezir Parmağı' ile ilgili olarak yayımladığı haberinde 'Bu ahlaksız filme izin vermeyin', 'New York'ta Beş Minare' filmi ile teröristbaşı Fetullah Gülen'in propagandasını yapan, Mucize isimli filminde eşcinsel sapkınlığı doğal bir şeymiş gibi gösteren ve her fırsatta terör örgütü PKK'nın propagandasını yapan Mahsun Kırmızıgül, şimdi de Gezici ve STV'nin tetikçilerinden oluşan bir kadro ile Müslümanlara saldırıyor' ifadeleri yer almıştı. 

Vehaber Menu