Avukat: Orlando katliamında görev yapan polisler eşcinsellerden AIDS kapmış olabilir!

Liberty Counsel (Özgürlük Hukuk Danışmanlığı) adlı avukatlık bürosunun üyesi, geçen yıl yaşanan Orlando katliamına ilk müdahale eden ekipte yer alan polislerin, katledilen eşcinsellerden HIV kapmış olabilecekleri gerekçesiyle testten geçirilmelerini istedi.
Avukat: Orlando katliamında görev yapan polisler eşcinsellerden AIDS kapmış olabilir!
2017-01-25 17:40:19   Güncelleme: 2017-01-25 17:40:19    

PinkNews’de yayınlanan habere göre, Liberty Counsel üyesi Mat Staver, grubun 'İnanç ve Özgürlük' isimli radyo programında Orlando katliamı hakkında tüyler ürpertici şu sözleri sarf etti:

'Biliyoruz ki katliamın tetikçisi Omar Mateen, IŞİD üyesiydi. ABD'nin ülkelerini bombalamasından üzüntü duyduğunu dile getiriyordu. 911 görüşmesinde söyledi bunu ve kendini anlatabilmek için her türlü şeyi yaptı. Obama yönetimi ve yerel yönetimlerin desteklediği gökkuşağı bayrağı kampanyası aslında bir anti-LGBT hareketiydi çünkü terörizm sorunu yarattı. Orlando katliamının yaşandığı mekana gelince gelince, bu trajedi olay yeri ekibindeki çalışanların birçoğu için de bir trajediydi. Gece kulübüne gittiklerinde her yerde kan vardı. Bu nedenle AIDS ile ilgili durumları test edilmek zorunda çünkü tam anlamıyla kan havuzlarında yürüyorlardı.'

Liberty Counsel üyesi Kim Davis ise adını, bölge katibi olarak görev yaptığı Kenturcy eyaletinde evlenen eşcinsellere hukuksuz bir biçimde evlilik belgesi vermemesiyle duyurmuştu. Davis, gerekçe olaraksa eşcinsel evliliğin Hristiyan geleneklerine aykırı olduğunu öne sürmüştü.