Büyükçekmece saldırganının annesi de Vehaber'e saldırdı: O resmi silin yoksa...

Büyükçekmece'de köpek dövüştüren saldırganın annesi olduğunu belirten bir kişi Vehaber'e gönderdiği mesajda 'O resmi silin yoksa tazminat davası açarım.' diyerek tehdit etti. O fotoğrafları yeniden yayınlıyor ve yetkilileri göreve çağırıyoruz.
Büyükçekmece saldırganının annesi de Vehaber'e saldırdı: O resmi silin yoksa...
2017-01-27 05:30:34   Güncelleme: 2017-01-27 10:21:33    

Büyükçekmece'de ellerindeki köpekleri dövüştüren, dövüştürülen köpekle poz veren saldırganlardan birinin annesi olduğunu belirten bir kişi haberde kullanılan fotoğrafın silinmemesi halinde tazminat davası açacağını belirtti. 'Olay bildiğiniz gibi değil' diyen saldırganın annesi tehdit etmekten olayın ne olduğunu anlatmaya fırsat bulamadı.

O tehdit mesajı şöyle;

'Sandığınız gibi değil' denilen paylaşımlardan bazıları da şöyle;

Bir hayvan hakları savunucusunun bizlerle paylaştığı bilgi ise şöyle;

'Bu çocukları özellikle daire içine alınan dahil çok iyi tanıyorum ..Hergün bölgemizde köpek avına çıkıyorlar.Bahçe içindeki bir dogoyu uçuna falçata bıçağı takılmış uzun bir sopayla yaralamak isterken müdahale ettiğim için beni yaralamaya kalkıştılar. Şahit olmadığı için bişey yapamadım.Ama ne yazıkki bunlara arka çıkan bazı tedavi rantçılarının olduğu yaralı köpekleri bunlardan ücretle aldıkları söyleniyor, umarım doğru değildir. İzlemedeyiz.'