Darıca'da silahlı saldırıya uğrayan köpek hayatını kaybetti

SOHAYKO başkanı Yasin Yılmaz 'Köpeği aynı mahallede oturan ve isminin A.K olduğunu tespit ettiğimiz birisi vurmuş köpeği neden vurduğunu araştırdığımızda bölgede daha evvel bir çok köpeği tüfekle vurduğu bilgilerine ulaştık konu ile ilgili olarak gerekli resmi girişimleri başlattık' dedi. Köpeğin tavuk sömürüsünden geçimini sağlayan kişiler tarafından katledildiği ihtimali üzerinde duruluyor.
Darıca'da silahlı saldırıya uğrayan köpek hayatını kaybetti
2017-02-12 23:45:57   Güncelleme: 2017-02-13 00:04:38    

Gebze Darıca Kazımkarabekir Mahallesi Yeni Devir Sokak'ta bakılan  bir köpek tüfekle vurulmuş olarak bulundu Köpek kurtarılamadı.
SOHAYKO derneğinden yapılan açıklamaya göre derneklerine gelen bir ihbarda Gebze’de Darıca Kazımkarabekir  Mahallesi'nde bir köpeğin tüfekle vurulduğu bilgisine ulaştıklarını köpeğin ne yazıkki hayatını kaybettiği belirtildi.
Sözlerine devam eden Yılmaz; Bu köpeğe bakılıyordu, bakan kişi Şükrü Pelit, Darıca emniyetine şikayetçi oldu Biz de resmi girişimlerimizi yaptık.Bölgede bulunan Barış Kızılırmak konuyu yakından akip ediyor gelişmeleri kendisinden rahatlıkla öğrenebiliyoruz

KÖPEĞİ VURAN BELLİ
Başkan Yılmaz 'Köpeği yine aynı mahallede oturan ve  isminin A.K olduğunu tespit ettiğimiz birisi vurmuş köpeği neden vurduğunu araştırdığımızda bölgede daha evvel bir çok köpeği tüfekle vurduğu bilgilerine ulaştık konu ile ilgili olarak gerekli resmi girişimleri başlattık' dedi.
 
KÖPEK HAYATINI KAYBETTİ
Dostumuzun durumunun  çok ağır olduğu  ilk müdahalelerin hızlıca  yapıldığını belirten Yılmaz ne yazık ki bu dostumuzda geçen gün balçık köyünde tüfekle vurulan dostumuz gibi kurtarılamadı dedi.

ŞİKAYETÇİ OLDUK
İlçe emniyet müdürlüğüne köpeğe bakan kişi ile birlikte SOHAYKO'nun da  şikayetçi olduğunu dile getiren Yılmaz araştırmalarımızda A.K isimli şahısın akli dengesinin de biraz bozuk olduğu mahalleli tarafından söyleniyor bunun araştırılması gerekir dedi.

VALİMİZDEN RİCAMIZDIR
Yılmaz; Kocaeli valimiz sayın Hasan Basri Güzeloğlu’ndan ricamızdır Kocaeli ve çevresinde tüfekle köpek vurulma vakaları oldukça fazla emniyet başvuruları alırken zorluk çıkartıyor sayın valimiz gerekli işlemler ve şikayetlerin alınması için emniyete gereken  talimatları vereceğine inanıyoruz dedi.

Vehaber Menu