Türkeş'in kızının da yer aldığı MHP'li muhalifler 'hayır' kampanyası başlattı!

MHP'li muhalifler, anayasa değişikliği referandumu için 'hayır' kampanyasını Ankara'da başlattı. Alparslan Türkeş'in kızı Çağrı Türkeş'in de yer aldığı etkinliğe Meral Akşener, Sinan Oğan, Yusuf Halaçoğlu, Koray Aydın, Ümit Özdağ gibi isimler katıldı.
Türkeş'in kızının da yer aldığı MHP'li muhalifler 'hayır' kampanyası başlattı!
2017-02-18 15:50:12   Güncelleme: 2017-02-18 15:50:12    

MHP'li muhalifler, eski ve yeni milletvekilleri ile ülkü ocakları eski başkanlarından oluşan 'Hayır Platformu'nun referandum için yürüteceği hayır kampanyası, bugün Yenimahalle Belediyesi Nâzım Hikmet Kültür Merkezinde başladı. 'Türk milliyetçileri hayır diyor' adlı buluşmaya gelen partililer, davul zurna ile karşılandı.

Toplantıya katılanlar, aranarak içeri alınırken, toplantı salonunun içinde ve dışında yoğun güvenlik önlemleri alındı.

'Tek adama hayır' ve 'Ülküm, ülkem için hayır' yazılı afişlerin yer aldığı toplantıda, 'Çırpınırdı Karadeniz' parçası çalındı.

Kadın partililerin ellerine kına yaktığı görülürken, program öncesinde de salonda kına dağıtıldı. Toplantı öncesi, halk müziği sanatçıları konser verdi.

Alparslan Türkeş'in kızı Çağrı Türkeş'in de yer aldığı programa Sadi Somuncuoğlu, Meral Akşener, Koray Aydın, Ümit Özdağ, Sinan Oğan, Yusuf Halaçoğlu, Nuri Okutan ve İsmail Ok katıldı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü