İdris Bal, AK Parti rozetini çıkardı!

Partisi tarafından ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilen AKP Kütahya Milletvekili İdris Bal, CNN TÜRK'te Şirin Payzın'ın sunduğu 360 Derece programında konuştu.
İdris Bal, AK Parti rozetini çıkardı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Başbakan Erdoğan'ın açıklamaları sonrası konuşan Bal, istifa sürecini değerlendirdiğini söyledi. Dershane ile ilgili çıkışından dolayı kendisi hakkında karalama kampanyası başlatıldığını belirten Bal, Kızılcahamam Kampı'nda konuşulanlarını sızdırmadığını söyleyerek hodri meydan dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, parti içerisinde kendisine yönelik bir takım karalama kampanyalarının başlatıldığını iddia etti. Bal canlı yayında şöyle konuştu:

'Düşüncelerimi ülkemin yararına söylediğim ve ortaya koyduğum için bir karalama kampanyası başlatıldı aleyhime. Özellikle sosyal medyada, birileri beni takip etti. Odamın kapısının fotoğrafları bile çekildi, neredesin nereye gidiyorsun diyerek tahrik edildim. Bu adam küfür etmiyor, saygısızlık yapmıyor. Bir delil olmadan konuşmamak gerekiyor. Hiçbir delil yokken, karalama anlamında oradaki bilgiyi sızdırdı dediler. Benimle hiçbir alakası yoktur. Twitter üzerinden de inandığım kutsal değerler üzerine söz verdim. Bu iddiaları ortaya atanlara hodri meydan diyorum, kanıtlayın.

İstifa konusunda henüz değerlendiriyorum bir karara varamadım, düşünüyorum. Bazı dönemler Sayın Başbakan'dan randevu talep ettim, kendi çalışmalarını ilettim. Kendisinin yoğunluğu nedeniyle bu talep kabul edilmedi. Ben hiç kimseye kırgın değilim. Benim yaptığım çalışmalar ne kimseyi övmek ne de kimseyi yermek için değildir. Ben milletimin çıkarları için çabalıyorum'