Facebook'tan canlı yayın yapıp intihar etti

Ayhan Uzun, Facebook hesabından yaptığı canlı yayın sırasında intihar etti. Uzun, ''İsterseniz şov diyin, çektiğimi ben bilirim'' dedi.
Facebook'tan canlı yayın yapıp intihar etti
2017-10-23 17:16:05   Güncelleme: 2017-10-23 17:16:05    

Kayseri’de ‘rızası alınmadan kızının evliliğine izin verildiğini’ iddia eden Ayhan Uzun (54) canlı yayında intihar etti.

Uzun, intihardan önce şöyle dedi: 'Kızımın en mutlu gününde beni arayıp ‘Baba buyur tatlıya (nişan) gel’ diyorlar. Beni elden ele çağırır gibi. Bu mutlu günümüzde yanımıza gel diyen olmadı. Kimse benden bir haber sormadı. Kimse de beni adam yerine koymadı. Kayınbabam olacak kişi, geçti benim minderime, çocuklarımın üzerinde hakkı olmadan kızımı verdi. Bu adamın babası ölmedi ki diye bana soran olmadı. Çocuklarımın üzerinde bir lokma hakkı olmamasına rağmen geçti kızımı verdi. Oysaki kızımdan ve ailemden ‘Baba gel de aramızda ol’ demelerini isterdim. Eşim aradı söyledi. Dedim ki ‘Yanıma geldiniz de gelmedim mi’, eşim ‘Senin ayağına mı geleceğiz’ dedi. Belki bazılarınız bu yaptığıma ‘şov’ diyeceksiniz. Benim yaşadıklarımı kimsenin yaşamasını istemiyorum. Biraz sonra elimdeki silahla hayatıma son vereceğim.'

Facebook’taki yakınlarının ‘Yapma’ sözlerine karşın Ayhan Uzun, 'Hadi Allahaısmarladık, ben gidiyorum, kendinize iyi bakın' diye veda edip üçe kadar saydı, ardından da tabancayı başına dayayıp tetiği çekti.

Eve gelen yakınları Uzun’un cesediyle karşılaştı. Uzun’un cesedi, incelemenin ardından otopsi için morga kaldırıldı.