Tilia Plus isimli şirketten dolandırıcılık

Tilia Plus isimli sözde güzellik şirketinin yoldan çevirdiği kişileri üye yapacağını belirterek kimlik bilgilerini aldığı ve sahte senetler düzenlediği ortaya çıktı. Dolandırıcıların kimlik bilgilerini aldıkları kişilerin ailelerini arayarak şantaj yoluyla para almaya çalıştıkları belirlendi.
Tilia Plus isimli şirketten dolandırıcılık
2018-02-26 18:36:16   Güncelleme: 2018-07-05 17:25:44    

Tilia Plus isimli sözde güzellik şirketinin mağdur sayısı her geçen gün artarken dolandırıcıların başvurduğu yöntemler şaşkınlık yarattı. Dolandırıcılar hiç bir şekilde hizmet almayan kişilerin ailelerine ulaşarak 'evinizin yerini biliyoruz' gibi tehditler savurdu. İşte o şikayetlerden bazıları;

Tilia Plus (Mecidiyeköy) Alınmayan Hizmetin Parasını İstiyor!

Tilia Plus denen güzellik merkezi (Mecidiyeköy), Tüketici Hakları Kanunu'nu adeta ezen bir sözleşme imzalattıktan sonra, vermediği hizmetin parasını almak istiyor! Yakın zamanda arkadaşım da yaşadı bu durumu! Verilmeyen/alınmamış olan bir hizmetin ücreti ne hakla istenebiliyor! haksızlık dışında bir isim konabilir mi bu duruma? takip başlatıyorlar bir de. Hizmet alırken 'dürüst' yerleri seçmeye özen gösterelim! Ve üslupsuz tavırlarını kabul etmeyin! (Sadece bu sitede bile kaç tane benzer şikayet var Tilia Plus denen yerle ilgili! Yani münferit değil).

Tilia Plus (Mecidiyeköy) Güzellik Merkezinin Ayıbı!

Tilia Plus isimli yere sırf bir anketöre acıdığım için girdim. 2-3 kadın şöyle böyle diye anlata anlata bana bir cilt bakımı sattılar ve bende karşılığında senet imzaladım ama sonrasında maddi sıkıntıya girdim ve şehir dışına çıktım. Yani hiçbir şekilde hizmet almadım. Bunu defalarca dile getirmeme rağmen avukata dosyayı gönderdiler ve avukat defalarca haciz mesajı attı aradı ve ona da durumu izah etmeme rağmen üstüne bir de babama mesaj atıyorlar sürekli ben reşit olalı yıllar yıllar olmuş. En sonda mal beyanında bulunmadığınız için hapis cezası diye mesaj atmışlar yine babama! Kul hakkı bu kadar mı kolay? Vermediğiniz bir hizmetin bedelini nasıl bu kadar kolay istiyorsunuz? İş ahlakına da insan ahlakına da sığmıyor bu!

Tilia Plus (Mecidiyeköy) 'a 3 Yıl Gitmeme Rağmen Bir Sonuç Alamadım.

Yüz bölgesine 3 yıl gitmeme rağmen bir sonuç alamadım hatta tüyler daha sık ve daha siyah çıkmaya başladı. Şu an yüzüm kötü bir halde, bitme garantili 700 TL'ye yazıldım param da boşa gitti, yüzümde daha kötü bir hal aldı. Artık sağlık problemi oluşturur diye bıraktım. Sonuç olarak hiçbir etkisini göremedim.

 

Vehaber Menu