Çukurda 19.Bölüm

Seyredenleri ekrana kilitleyen pazartesi gecesi reytingleri alt üst eden çukur 19.bölümle yine herkesi heyecanlandıracak
Çukurda 19.Bölüm
2018-03-05 16:03:03   Güncelleme: 2018-03-05 16:11:16    

ÇUKUR 19. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur 19. bölüm ikinci tanıtımında Vartolu’nun başına silah dayayan Yamaç’ın, 'Söyle bana, kurtuldu mu?' sözleri dikkat çekiyor. Sultan’ın gözyaşları içinde İdris’e, Selim’in haberini veriyor. Medet’in Yamaç’a tarif ettiği kişi ise tüm şüpheleri Baykal'ın üzerine çekiyor. Medet’in götürüldüğünü öğrenen ve sinirlerine hakim olamayan Baykal’ın 'Bu gece bu iş bitecek!' sözleri heyecanı yükseltiyor.

 

Çukur 19. bölüm ilk tanıtımında İdris’in, oğlu Salih’in karşısına çıktığı duygu yüklü anlarda akıllara İdris ile Vartolu yüzleşmesinde neler yaşanacağı sorusu geldi. İdris’in Vartolu’nun yaşadığını nasıl öğrendiği merak konusu olurken, bu büyük yüzleşmede baba oğulun arasında esecek fırtına izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

 

Kardeşi Yamaç’ın önüne geçerek kurşunların hedefi olan Selim, yaşam savaşı vermektedir. Koçovalı ailesi, bu üzücü olayla derinden sarsılırken geçmiş peşlerini bırakmayacaktır.

Emrah’ın gelişiyle hayatının en zorlu dönemini yaşayan Sena, İzmir’den büyük bir sürprizle dönecek ve bu da işlerin seyrini tamamen değiştirecektir.

'Selim, yaşam savaşını kazanabilecek mi?' sorusu büyük merak yaratırken, Vartolu ile Yamaç’ın yüzleşmesi her iki tarafı da derinden etkileyecek. Öfke ve üzüntüyü bir arada yaşayan Vartolu için asıl büyük yüzleşme ise ona gerçek adıyla, Salih’le hitap eden İdris ile olacaktır. Nefeslerin tutulacağı bölümde pek çok soru cevap bulacak. 

 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü