LDP'den 1 Nisan şakası! Cumhur ittifakına destek veriyoruz...

Liberal Demokrat Parti (LDP)'nin 'Kutsal cumhur ittifakına destek veriyoruz' denilerek başlanan açıklaması 'Bu kararın 1 Nisan günü geçerlilikte kalacağı, 2 Nisan günü tümüyle yürürlülükten kalkacağı vurgulandı' denilerek sona erdi.
LDP'den 1 Nisan şakası! Cumhur ittifakına destek veriyoruz...
2018-04-01 11:54:32   Güncelleme: 2018-04-01 19:22:19    

'Kutsal cumhur ittifakına destek veriyoruz' denilerek başlayan açıklamada, ittifak süreci ti'ye alınarak 'Liberal demokrasinin temeli, 'Bireysel özgürlükler ve onları koruyacak güçlü bir adalet ve hukuk devleti' kavramlarını savunmak partimize siyasette yıllardır nal toplattı' diye belirtilirken, '%0.5 oyuyla iktidar partisinin kuyruğuna takılıp Meclis'e bu şekilde girmeyi deneme kararı almıştır' denildi.

 FIRILDAK POLİTİKASI

Açıklamada 'Türk siyasetinde sıklıkla görünen ve seçmence takdir edilen bu 'Fırıldak politikası' tornistan kararımızı kamuoyunun bilgilerine sunarız' ifadeleri kullanılırken açıklama ilerledikçe şaka olduğu anlaşıldı.

TAKİPÇİLERİ ŞAŞIRDI

Duyurunun giriş kısmını okuyan LDP takipçileri önce kısa süreli şok yaşadı, ardından açıklamanın bir şaka olduğunu anladı.

O tepkilerden bazıları şöyle;

Engin Deniz Duray: Bugüne kadar karşılaştığım en etkileyici, kendine has, zekâ dolu 1 Nisan şakası kesinlikle bu!  LaaaaN dememle oh ya aman şakaymış sizin ben yapacağınız şakanın da 1Nisanınızın da demem arasındaki o birkaç saniyede yaşadığım adrenalini en son Türkiye - Hırvatistan ve Türkiye - Çek Cumhuriyeti futbol maçlarında yaşamıştım sanırım, ömrümden ömür gitti lan vicdansızlar!

Selman Akyürek: Ülke çapında bi dükkan zinciri sahibi olsaydım deli gibi reklamınızı yapar her yere afişinizi asar size oy verene indirim/kampanya hakları tanırdım Yunus Bey mükemmel bi detaysınız

Berat Algül: şen büyüdünde şaka mı yapıyoşun şen tatlı yunuş

Mehmet Sandıkçı: Tam sövmeye hazırlanıyordum ama sonunu okuduktan sonra fikrim degisti.

Zeynep Tavil: İlk başta noluyoo lan diye endişeye kapılıp sonlara doğru ohh diyerek okuduğum güzel bir şaka

O açıklama şöyle;

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü