Peker Açıkalın'dan İvana Sert'e: Motor

Oyuncu Peker Akalın, Ivana Sert için 'O sanatçı değil modacı' ifadelerini kullandı.
Peker Açıkalın'dan İvana Sert'e: Motor
2018-04-05 14:40:14   Güncelleme: 2023-04-16 00:02:10    

İvana Sert foto galeri için tıklayınİvana Sert Videoları için tıklayın

‘Karımı Gördünüz mü?' isimli filmin başrol oyuncularından Peker Açıkalın, Söylemezsem Olmaz programına katıldı.

Program sunucusunun 'İvana Sert de bizimle olacaktı. Nerede acaba?' sorusuna Peker Açıkalın, 'O zaman soyadını yumuşak olarak değiştirebiliriz' cevabıyla karşılık verdi.
Peker Açıkalın, Ivana Sert için 'O sanatçı değil modacı' ifadelerini kullandı. Bunun üzerine program sunucusu Açıkalın'a, 'Başrolü paylaştığınız kişi için ‘Sanatçı değil' diyorsunuz' diye karşılık verdi. Peker Açıkalın'ın sunucunun bu yorumuna ise 'Başrolü ben paylaşmadım. Yapımcımız paylaşmış' dedi.
Programın ilerleyen dakikalarında ise Açıkalın, program yorumcusunun İvana Sert hakkında yaptığı 'Moda ikonu' tanımlamasının ardından 'Motor' dediği duyuldu.

Yapım ekibi özür diledi


'Karımı gördünüz mü?' filminin yapım ekibi Peker Açıkalın'ın canlı yayında İvana Sert, hakkında söylediği kelimelerden dolayı özür diledi. İşte o açıklama;


'Başrol oyuncumuz Peker Açıkalın'ın, programda kadın başrol oyuncumuz İvana Sert ile ilgili sarf ettiği ifadelerden dolayı açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Açıkalın'ın programda söylediği sözlerden ötürü hem Sayın İvana Sert'ten hem de kamuoyundan özür dileriz.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur…'

Vehaber Menu