Malouda dedikodulara son verdi!

Trabzonspor’da devre arasına genç katılan deneyimli futbolcu Florent Malouda, Antalya kampında açıklamalarda bulundu.
Malouda dedikodulara son verdi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Malouda, kampa geç de olsa katıldığı için mutlu olduğunu belirterek, “Kampa katıldıktan sonra ilk iş olarak teknik direktör Mustafa Akçay ile görüştüm” dedi.
Fransız futbolcu, kampa katılır katılmaz çalışmalarına başladığını vurgulayarak, “Buraya geç gelmemin nedeni ailevi nedenlerden dolayı. Çünkü ben Trabzon’da ailemle yaşamıyorum. Ailemle beraber olduğum süreyi bu nedenden dolayı uzatıyorum. Kampa gecikmeli olarak döndüğümde de hocam ile görüşme yaptım. Çalışmalara başlamamı söyledi. Buraya gelmeden önce hakkımda birkaç spekülasyon çıkmış. Buraya geldiğimde söylediler. Hiçbiri doğru değil. Ben işime bakıyorum. Buraya geldim çalışacağım. Başka bir şey de yapmayacağım” dedi.
Malouda, ne teknik direktör Mustafa Akçay ne de kulübü ile en ufak bir sıkıntısının olmadığını vurgulayarak, “Kampa gelmediğim süre içerisinde çalışmalarıma devam ettim. Çünkü ben kariyerimin başından beri özel fizyoterapist ve kondisyonerlerle çalışıyorum. Aynısını burada bulunmadığım süre içerisinde de yaptım. Geç gelmemin tek sebebi ailem ile vakit geçirmem ve ailemin benimle yaşamıyor olması” dedi.

AMK