80 yıllık fuhuş çetesi çökertildi! Gürcü kadın dolaptan çıktı...

Adana'da dededen toruna 80 yıldır geliştirdikleri yöntemlerle fuhuş yaptırıp milyonlarca lira para kazanan çeteye operasyon düzenlendi. Operasyonda yabancı uyruklu bir kadın saklandığı elbise dolabında yakalanırken; fuhuş çetesinin çalışma yöntemi polisi bile şaşırttı.
80 yıllık fuhuş çetesi çökertildi! Gürcü kadın dolaptan çıktı...
2018-05-09 05:32:44   Güncelleme: 2018-05-09 05:32:44    

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri Kozan'ın Yarımoğlu Mahallesi Özcanlı Sokak üzerinde bulunan üç evde yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırıldığı, kadınların tehditle alıkonulduğu ihbarını aldı. Polis 3 ay boyunca fiziki ve teknik takip yaptıktan sonra 4 Mayıs günü 300 polisle şafak vakti baskın yaptı. 

300 polisin katıldığı baskında şüphelilerin kaçmaması için tüm ana ve ara yollarda güvenlik tedbiri aldı. Ayrıca ekipler drone ile operasyon boyunca izleme yaptı. Evlere giren polis, yaptıkları aramalarda K.O., M.T., Y.O., M.B., A.B., K.B., M.T., S.Ö., A.Y., T.Ş., A.A., U.T., G.K., O.K., T.Y., E.Y., O.A. ve M.S.'yi gözaltına alırken, fuhuş yapan 6'sı Gürcistan uyruklu 8 kadını da yakaladı.

Vehaber Menu