Demirtaş'tan Erdoğan'a 'idam' yanıtı

HDP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş, kendisi hakkında konuşurken yükselen 'idam' sloganlarına 'Parlamento, dedim ya size daha önce, parlamento bunlarla ilgili kararı bana göndermiş olsaydı, ben bunu çoktan onaylardım' ifadeleriyle yanıt veren AKP'li Cumhurbaşakanı Erdoğan'a tepki gösterdi.
Demirtaş'tan Erdoğan'a 'idam' yanıtı
2018-06-11 17:04:51   Güncelleme: 2018-06-11 17:04:51    

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan , dün partisinin Kocaeli mitinginde konuştu. HDP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş 'ı hedef aldığı sırada ' idam ' sloganlarının yükselmesi üzerine Erdoğan şunları söyledi:

Bu konuda mahkeme kararını bir an önce açıklamalı. arlamento, dedim ya size daha önce, parlamento bunlarla ilgili kararı bana göndermiş olsaydı, ben bunu çoktan onaylardım.

DEMİRTAŞ YANIT VERDİ

Erdoğan'ın açıklamalarına kişisel Twitter hesabından yanıt veren HDP'nin tutuklu cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş şu ifadeleri kullandı:

Erdoğan seçilirse beni idam ettireceğini söylüyor. 2018 Türkiye’sinde bir Cumhurbaşkanı adayının seçmene vaadine bakar mısınız? Ben canımı, halkımızın uğruna bin defa kurban ederim. Tek bir adım da geri atmam.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü