Şebnem Korur Fincancı: DBP'lilerden birinin oksijen tüpü ile kafası kırılmış

Türkiye İnsan Hakları Vakfı Yöneticisi Şebnem Korur Fincancı yaptığı açıklamada 'Hastanede kameralar tahrip edilmiş, DBP'lilerden birinin oksijen tüpü ile kafası kırılmış birine tabanca ile ateş etmişler diğerini bıçaklayıp boğazını kesmişler.' ifadelerine yer verdi.
Şebnem Korur Fincancı: DBP'lilerden birinin oksijen tüpü ile kafası kırılmış
2018-06-15 00:11:12   Güncelleme: 2018-06-15 00:11:12    

Türkiye İnsan Hakları Vakfı Yöneticisi Şebnem Korur Fincancı da Twitter'da konuya ilişkin 'Hastanede kameralar tahrip edilmiş planlı bir saldırı DBP’lilerden birinin oksijen tüpü ile kafası kırılmış birine tabanca ile ateş etmişler diğerini bıçaklayıp boğazını kesmişler' açıklaması yaptı. Fincancı ayrıca hastanede tahrip edilen kameralara ait bir fotoğraf da paylaştı.  

CHP Suruç İlçe Başkanı Servet Gören, DBP'li yönetici Esvet Şenyaşar ile oğlu Celal Şenyaşar'ın kaldırıldıkları hastanede 'katlediklerini' iddia etmiş 'AKP milletvekili adayı İbrahim Halil Yılmaz ve kardeşleri bir esnafın tuhafiyecinin dükkanına giriyor. Esnaf da duruma tepki gösterince silahlı kavga çıkıyor. Onlar da saldırıyor. Hastaneye götürülen baba oğlu da orada katledildi' açıklamasında bulunmuştu.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü