The Sun: Öğrenciler paganistik bir seks partisi düzenledi!

İngiltere'de Oxford Üniversitesi'nde öğrencilerin düzenlediği seks ve uyuşturucu partisi tartışmalara neden oldu.
The Sun: Öğrenciler paganistik bir seks partisi düzenledi!
2018-06-23 08:21:55   Güncelleme: 2020-04-12 03:47:08    

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

The Sun gazetesi çalışanları, gizlice katıldıkları uyuşturucu ve seks partisi hakkında yazdı, partiden fotoğraflar da paylaşıldı.

Habere göre, 500’den fazla öğrencinin katıldığı yaz partisi, üniversite kampüsüne beş mil uzakta bir yerde düzenlendi; alana çadırlar ve sahne kuruldu. . Katılımcılardan kişi başı 110 sterlin talep edilen, ‘pagan’ temalı gizli partide canlı seks şovlarının yapıldığı, çok sayıda öğrencinin bol miktarda kokain tükettiği öne sürülüyor. İddiaya göre, parti sırasında uyuşturucu satıcılarının önünde uzun kuyruklar oluştu; parti sırasında kokainin yanı sıra MDMA ve LSD de tüketildi, uyuşturucu üç saat içinde bitti.

The Sun çalışanlarının iddiasına göre çadırlarda öğrencilerin birbirlerinin önünde grup seks yaptığı belirtildi, iddialara göre partiye katılan bir öğrenci 'Seks şovu sırasında izleyiciler arasından bir bakirenin gelmesini istediler ve insanları sahneye çıkardılar. Komite üyeleri sahnede onları kırbaçladı. En sonunda kalabalık bir grup öpüşüyordu… Dışarıda samandan yapılmış bir insan figürünü ateşe verdiler. Her şey çok paganistikti' dedi. The Sun’ın bir kaynağı çadırlarda uyuşturucudan bilinci yerinde olmayan öğrencilerin seks yaptığını, bazı durumlarda tarafların hepsinin rızasının olmayabileceğini yazdı.

Gazete, öğrencilerin kostümleriyle otobüs beklerken görülmesinin kasaba sakinlerini rahatsız ettiğini yazdı.

Vehaber Menu