Orada oturamayacaklar, karşımızda bir mafya var, adil bir sonuç olduğuna inanmıyorum, kimse de inanmayacak!

Ahmet Şık yaptığı açıklamada 'Bu iktidar zaten meşruiyetini yitirmişti, bu seçim de meşru olmayan biçimde iktidarını sürdüreceğini gösteriyor.' dedi.
Orada oturamayacaklar, karşımızda bir mafya var, adil bir sonuç olduğuna inanmıyorum, kimse de inanmayacak!
2018-06-25 09:45:15   Güncelleme: 2018-06-25 09:45:15    

HDP'den İstanbul milletvekili seçilen Ahmet Şık, 'Ben şuna inanıyorum; orada oturamayacaklar. Çünkü biz varız ve hiçbir yere gitmiyoruz' dedi.

Resmi olmayan sonuçlara göre HDP'den İstanbul milletvekili olarak seçilen Ahmet Şık Beşiktaş İlçe Seçim Kurulu’nun önünde bekleyenlere şu açıklamayı yaptı:

'Biraz zor olacak ama rica ediyorum kimse moralini bozmasın. Adil bir süreç değildi. Devletin bütün kaynaklarını kendisine kullanan bir suç örgütüne karşı bu ülke bir direniş gerçekleştirildi. Çıkan sonuç bize şunu söylemiyor: Enseyi karartacağız ve her şeyi bırakacağız. Hiçkimse merak etmesin ne pes edeceğiz ne de bu ülkeyi karanlığa teslim edeceğiz. Sonuna kadar direneceğiz.

Partilerin yaptığı açıklama bize bunu işaret ediyor. Ben bunun adil bir sonuç olduğuna inanmıyorum. Kimse de inanmayacak. Bu iktidar zaten meşruiyetini yitirmişti, bu seçim de meşru olmayan biçimde iktidarını sürdüreceğini gösteriyor. Ama ben şuna inanıyorum; orada oturamayacaklar. Çünkü biz varız ve hiçbir yere gitmiyoruz.

Bu daha başlangıç. Hiçbirimiz yılgınlığa düşmeyeceğiz. Eğer yılgınlığa düşersek işte o zaman kaybedeceğiz. Karşımızda bir faşizm var, bir mafya var. Yılgınlığa düşersek işte o zaman kaybedeceğiz. Direnmediğimiz yerde kaybedeceğiz.'

Vehaber Menu