Kayıp Leyla'nın babası: Benim kızım kesinlikle yaşıyor

Ağrı’da kaybolan Leyla'nın arama çalışmalarının 16. gününde ekipler toprağın yumuşak olduğu bir yerde kazı yaptı.
Kayıp Leyla'nın babası: Benim kızım kesinlikle yaşıyor
2018-06-30 13:58:38   Güncelleme: 2018-06-30 13:58:38    

Ağrı'da Ramazan Bayramı’nın ilk günü Bezirhane köyünde kaybolan 3 buçuk yaşındaki Leyla Aydemir 16’ncı gün de aranmaya başlandı. Dün köyde tüm kuyuları vidanjörle boşaltan ekipler bugün de Leyla’yı mezarlıkta aradı. Van ve Ağrı AFAD ekipleri ve Kızılay ekipleri ise mezarlıkta çalışma başlatıldı. Koordineli bir şekilde mezarlığı arayan ekipler toprağın yumuşak olduğu bir alanda kazı yaptı ancak herhangi bir sonuca ulaşamadı. 

Öte yandan İçişleri Bakanlığı tarafından köye gönderilen özel ekip de bugün çalışmalara katıldı. Kapsamlı ve koordineli bir şekilde Leyla’yı arayan ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

'BENİM KIZIM KESİNLİKLE YAŞIYOR'
3 buçuk yaşındaki kayıp Leyla’nın babası Nihat Aydemir, 'Şüphelenilen yerlerde kazı yapılıyor. Az önce şüphe üzerine mezarlıkta da kazı yapıldı, bir şey bulunamadı. Türkiye Leyla’yı arıyor. O vatandaşa da sesleniyorum. Allah rızası için kızımı bıraksın. Köyde çalışmalar devam ediyor. Kuyular da boşaltıldı. Şu anda bir ipucu bulamadık. Benim çocuğum yüzde bir milyon kaçırıldı. Umudumuz var çocuğumuz yaşıyor. Benim kızım kesinlikle yaşıyor. Kızımı götüren adama sesleniyorum. Eğer biraz merhamet biraz varsa kızımı bir yere bırak' ifadelerini kullandı.

İHA