FB'li futbolculardan 'sosyal' mesaj!

Ailesi ile birlikte Fransa'da tatilde bulunan Aziz Yıldırım, bugün saat 21.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'nda olacak.
FB'li futbolculardan 'sosyal' mesaj!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Yıldırım'ın İstanbul'a gelişi öncesi sarı lacivertli camiada heyecanlı bir bekleyiş hakim. Aziz Yıldırım ise bugün sosyal medyada Eylül ayında dünyaya gelen ve 'Yaz' ismini verdikleri kız çocuğunun bir fotoğrafını paylaşarak taraftarlarına mesaj gönderdi. Twitter, Facebook, Instagram ve Fenerbahçe.org'taki fotonun altında ise ; 'Büyük Fenerbahçelilere selam olsun, bu sevda bitmez gönüllerde. Bir an kadar yakın uzaklardan artık onlara emanetimle...' yazıldı. Futbolcular da tweet atarak taraftarlara şu çağrıda bulundular... Stat çevresinde de birçok güvenlik görevlisi yer alıyor. Bu görevlilerin Sabiha Gökçen'e gideceği öğrenildi.

FUTBOLCULARDAN ÇAĞRI

Futbolcular ise 19.00 olan antrenman saatini değiştirip 17.30'a çektiler. Takım halinde Sabiha Gökçen Havaalanı'nda olacak olan futbolcular tweet çatarak taraftarlara şu çağrıda bulundular:

P.Webó @webo1509
Ailemizin babasini karsilamak icin tum takim saat 21de Sabiha Gokcen Havaalani'ndayiz. Buyuk Baskan geliyor!!!

Mehmet Topuz @_mehmettopuz
Büyük Başkan geliyor!! Başkanımızı karşılamak için tüm arkadaşlarımla birlikte 21'de Sabiha Gökçen'de olacağız! Sen de gel Fenerbahçeli!!!

Michal Kadlec @kadlec_michal
Ailemizin babasini karsilamak icin tum takim saat 21de Sabiha Gokcen Havaalani'ndayiz. Buyuk Baskan geliyor!!!

Volkan Demirel @1VolkanDEMIREL
Ailemizin Babasini Karsilamak Icin Tum Takim Saat 21:00'de Sabiha Gokcen Havaalani'ndayiz.
Buyuk Baskan Geliyor!!!

6 TOMA GÖNDERİLİYOR

Sabiha Gökçen Havalimanında polis yoğun güvenlik önlemleri alıyor. Emniyet müdür yardımcıları, uçağın ineceği genel havacılık terminalinde inceleme yaptı. Havalimanına 6 TOMA sevk edildi.

KONUŞMASINI OTOBÜSTEN YAPACAK

Ailesi ile birlikte Fransa'da tatilde bulunan Aziz Yıldırım'ın, bugün saat 21.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'nda olacak. Fenerbahçe'nin taraftar grupları da Aziz Yıldırım'ın havalimanında taraftarlar tarafından karşılanması için sosyal paylaşım sitelerinden çağrıda bulundu. Kadıköy'de toplanacak olan taraftarlar konvoy halinde Sabiha Gökçen'e gidecek. Fenerbahçe sporcuları ve taraftarların karşılayacağı Yıldırım indikten sonra takım bir açıklama yapacak. Açıklama için takım otobüsü ses sistemi ile donatılacak ve Yıldırım konuşmasını bu otobüsüm üzerinden yapacak. Gün boyu tüm gelişmeleri hurriyet.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Şike davasında aldığı ceza Yargıtay tarafından onanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu akşam saat 21.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmesi bekleniyor. Taraftarlar, ailesiyle birlikte tatil için Fransa'ya giden başkan Yıldırım'ın dönüşünde karşılama organizasyonları planlıyor. Yoğun bir kalabalığın Yıldırım'ı karşılayacağı öngörülüyor. Yıldırım'ın burada Sarı-Lacivertli yönetici ve taraftarlara konuşma yapacağı ve 2010-11 şampiyonluk kupasının da havalimanına getirileceği öğrenildi.

Başta futbol olmak üzere kulübün tüm dallardaki lisanslı sporcularının Yıldırım'ın iniş saatinde havalimanında olacağı gelen bilgiler arasında.

Hürriyet
Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü