'Balıklara yem vermiyorum, hala ölmediler' diye paylaşım yapan genç: Çok pişmanım, hayatım çok etkilendi!

Facebook'ta '3 gündür yem vermiyorum, 2 haftadır da suyunu değiştirmiyorum, ne can varmış orospu çocuğunda.' diye fotoğraf paylaşan genç pişman olduğunu belirtip Vehaber'e açıklama göndererek özür diledi.
'Balıklara yem vermiyorum, hala ölmediler' diye paylaşım yapan genç: Çok pişmanım, hayatım çok etkilendi!
2018-07-04 20:23:30   Güncelleme: 2018-07-04 23:39:21    

Vehaber'e gönderilen açıklama şu şekilde;

Ben haberde bahsi geçen kişi A K., aslına bakılırsa size yardım istemek için yazıyorum. Geçmişte yaptığım bir aptallık yüzünden şimdi çok zor durumlarda kalabiliyorum. Neredeyse 2 sene öncesiydi. Ergenliğimin zirvesini yaşarken, sosyal medyada sürekli ilgi çekme çabası içerisindeydim. Sergilediğim hareketlerin hiçbir mantığı yoktu, sürekli bi sağa bir sola debelenirken, sırf biraz olsun ilgi göreyim diye ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi yapabileceğim en büyük hatayı yaptım.

Bunun da ismine mizah(!) dedim.. Üstelik çocukluğumdan bu yana birçok hayvan besleyip kollamama rağmen bu olay ile hayvan katili, can düşmanı şeklinde anılmam çok ağırıma gitti. Ama bazen insanın bir şeyleri farketmesi için büyük yıkımlar yaşaması gerektiğine inanırdım, ve bu olayda benim en büyük yıkımım oldu. Yaptığım hareketlerin halihazırda hayatıma ve geleceğime zarar verdiğini acı acı farketmemin üzerine kendime dair sürdürdüğüm birçok şeyi değiştirdim.

Esiri olduğum sosyal medya hesaplarımı temizledim, hepsinden birer birer kurtuldum.
Zaman geçti, okulum bitti, ben artık hayata karışmaya başladım.. Her şey çok değişti. Yeni insanlar tanıdım, iş hayatına atıldım.. Ama bütün bunlar muazzam bir güzellikte ilerlerken ismimin google'a yazıldığı zaman böylesine rezil duruma düşüren bir vakanın, 'bu kişi sen misin?' şeklinde sorularla benimle anılması inanın çok gurur kırıcı..

Her şey bir yana, yaptığım iş görüşmelerinde bu durumun karşıma çıkması psikolojimi büyük sıkıntıya sokuyor. Duyduğum pişmanlık ile birlikte beni anlayacağınızı umuyorum. Saygılarla.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü