Yeni Akit yazarı: Kadınların iş hayatına girip erkeklerle fink atması...

Yeni Akit yazarı Vehbi Kara'nın yazısı tepki gördü.
Yeni Akit yazarı: Kadınların iş hayatına girip erkeklerle fink atması...
2018-07-25 16:50:30   Güncelleme: 2018-07-25 17:07:42    

Yeni Akit gazetesinin yazarı Vehbi Kara 'Kadınların çalışma hayatına girip erkeklerle fink atması, kadın istismarının reklamlar ile yayılması, hayâ denilen mefhumun yok edilmesi kötü ahlakın toplumun her kesimine yayılması sonucunu doğurmuştur'dedi

Tepki gören yazının bir bölümü şöyle:

Kadını diğer insanlardan üstün yapan şey ise şefkat duygusudur. Peygamberimiz aleyhisselatü vesselam 'cennet annelerin ayağı altındadır' buyurmuştur. Onlara Allah rızasını kazandıran en büyük haslet; merhametli olması nedeni iledir. Hâlbuki iş hayatında merhamet gösterenler asla kabul görmezler. Kapitalizm onları acımasız yapmıştır. Merhamet, işten kovulmak için yeterli bir sebep haline gelmiştir.

Kadınların çalışma hayatına girip erkeklerle fink atması, kadın istismarının reklamlar ile yayılması, hayâ denilen mefhumun yok edilmesi kötü ahlakın toplumun her kesimine yayılması sonucunu doğurmuştur. Plazalardaki acımasız savaşlar, üç kuruşluk menfaat için bir düzine yalan söylemeler, hırsızlığın her türlüsünün çoğalmasının bir sebebi işte budur.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü