Yürüme engelli Suriyeliyi zırhlı araç ezdi

Bayram tatili için gittiği ülkesinden dönerken zırhlı aracın çarptığı Suriye uyruklu Ali Şab yaşamını yitirdi.
Yürüme engelli Suriyeliyi zırhlı araç ezdi
2018-07-26 16:03:02   Güncelleme: 2018-07-26 16:03:02    

Ramazan Bayramı için gittiği ülkesinden dönen yürüme engelli, Suriye uyruklu Ali Şab (69), zırhlı aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, 14 Temmuz günü Öncüpınar Sınır Kapısı yakınlarında ülkesinden dönen Suriyelilerin geri dönüş işlemlerinin yapıldığı alanda meydana geldi. Bayramı ülkesinde geçirdikten sonra Türkiye'ye dönen yürüme engelli Ali Şab, Kilis'e gitmek için beklemeye başladı. Yanında bir çuval olan Ali Şab, tekerlekli sandalye ile alanda beklerken, Suriye 'den dönenleri taşıyan bir otobüs alana geldi. Şab, bu sırada otobüsün kendisine çarpmaması için Kilis Emniyet Müdürlüğü'ne ait zırhlı aracın yakınlarına gitti. Daha sonra harekert eden zırhlı araç Ali Şab'a çarparak ilerledi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Suriyeliler kazayı görerek yardıma koşarken, zırhlı araç ise bölgeden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Şab'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Öncüpınar Gümrük Müdürlüğü güvenlik kameralarına da yansıyan kazanın ardından Emniyet Müdürlüğü tarafından zırhlı aracı kullanan polis memuru hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.

DHA

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü