Çıplak görünce çıldırdım!

İstanbul Gaziosmanpaşa’da geçtiğimiz pazar gecesi meydana gelen olayda kızının odasından gelen sesler üzerine odaya giren anne 26 yaşındaki Volkan T.’yi bıçaklayarak öldürmüş, 16 yaşındaki Ş.Ş. ise kendisini balkondan aşağıya atmıştı.
Çıplak görünce çıldırdım!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Olaydan sonra anne ve baba tutuklanırken, anne F.Ş., ifadesinde o gece yaşananları Vatan gazetesinden Şeyma Ulusoy'a anlattı.

‘Bana da saldırdı’

Sesler üzerine kızının odasına gittiğini, kilitli olan kapıyı zorla açtığını anlatan anne, “Kapıyı açtığımda karşımda çıplak erkek şahsı gördüm kızımın yaşı küçük olduğundan tecavüze uğradığını sandım. Ona şerefsiz sen kimsin, sapık mısın hırsız mısın, şerefimizi iki paralık ettim evimizi hemen terket dedim. Bana saldırdı. Ben de mutfağa koşarak bıçak aldım şok geçirdiğimden kaç kere bıçağı salladığımı bilmiyorum. Daha sonra sokak kapısını açıp dışarı kaçtı. Kızımın balkondan atladığını ambulans geldiğinde öğrendim” dedi.

Baba M.Ş.’de sesler üzerine kalktığını ve eşini yerde görünce onun yanına gittiğini, Volkan T.’yi hiç görmediğini anlatırken, kızının intihar ettiğini de komşuların bağırmaları üzerine öğrendiğini söyledi. Öte yandan balkondan düşen genç kızın düşüş şekline göre intihar ettiğini düşünüldüğü ama atılıp atılmadığının tespit edilmesi için soruşturmanın sürdürdüğü belirtildi. Olayla ilgili olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın da devreye girdiği kaydedildi.
Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü