Kendilerini yıllarca taciz eden babalarını bıçakladılar

19, 18 ve 17 yaşında üç genç kadın, babaları olan Mihail Kaçaturyan'ı bıçaklayarak öldürme suçlamasıyla gözaltına alındı.
Kendilerini yıllarca taciz eden babalarını bıçakladılar
2018-08-02 12:56:44   Güncelleme: 2018-08-02 12:56:44    

Rusya'nın başkenti Moskova'da Mihail Kaçaturyan'ın (57) cesedi evlerinin bulunduğu asansörün yakınlarında bulundu. Sputnik'in haberine göre, Kaçaturyan'ın Kristina (19), Angelina (18) ve Maria (17) isimli 3 kızı babalarını bıçaklayarak öldürmek suçlamasıyla gözaltına alındı. Ailenin binadaki komşuları, Kaçaturyan'ı ‘istismarcı' ve ‘mafya babası' olarak tanımladı. Genç kızlar, babalarının yıllar süren fiziksel, psikolojik ve cinsel istismarı sonucunda öfke patlaması yaşadıklarını belirterek, cinayeti kabul etti.

​Polise konuşan Kristina, 'Ondan nefret ediyorduk. İstediğimiz tek şey onun yok olması ya da onu hiç tanımamış olmaktı. Defolup gitmesini ve bir daha gelmemesini istiyorduk' dedi.

'YERALTI DÜNYASIYLA BAĞLANTISI VARDI'

Kızların arkadaşları ve komşuları, Kaçaturyan'ın zorba bir baba ve eş olduğunu, uyuşturucu kullandığını ve yeraltı dünyası ile bağlantısı olduğunu ifade etti. İddiaya göre, Kaçaturyan'ın tavırları yüzünden eşi evden ayrıldı, 20'li yaşlarındaki oğlu da evlerinden uzakta yaşıyor. Eve kamera yerleştiren Kaçaturyan, evde olmadığı zamanlarda kızlarını izliyor, okula gitmelerine izin vermiyor, kendisine karşı çıktıklarında da onlara şiddet uyguluyordu.