Galatasaray’a şok haber!

alatasaray'ın istediği Astori’ye Cagliari kulübü başkanı engel koydu, oyuncunun sarı kırmızılılara transferinde pürüz çıktı.
Galatasaray’a şok haber!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Galatasaray’ın transferdeki bir numaralı hedefi olan Lorenzo Astori’nin takımından ayrılmayacağı öne sürüldü. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Ranocchia’nın transferinin gerçekleşmemesinin ardından Roberto Mancini’nin işaret ettiği Cagliari takımının 27 yaşındaki stoperinin de transferinin gerçekleşmediği öne sürüldü, “Astori Galatasaray’a gitmiyor” başlıkları kullanıldı.
Skorer’in derlediği habere göre; Galatasaray’ın 8 milyon euroluk teklifinin yetersiz bulunduğu bunun dışında, Cagliari’nin geçtiğimiz günlerde Roma’ya transfer olan oyuncusu Nainggolan’dan ihtiyaç duyduğu nakit miktarını da elde ettiği belirtildi. Bu yüzden Cagliari’nin Astori’yi vermek fikrinden vazgeçtiği belirtildi.
Kulüp Başkanı Massimo Cellino’nun, sarı kırmızılı ekibe verdikleri oyuncunun sadece kiralama bedeli olarak 3 milyon euro alacaklarını hatırlattığı, oyuncunun satın alma opsiyonuyla birlikte kasalarına 6 milyon euro gireceğine dikkat çekerek, “Gereken parayı elde ettik, Astori’yi satmayalım” dediği ifade edildi.

Amk
Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü