Atatürk Kabe'de yere atılan çöplerin sorumlusu olarak gösterildi!

Yeni Şafak eski yazarı Müfid Yüksel Atatürk Türkiye'de İslamiyeti Şehirlerden Tamamen Kovdu. Zayıflamış Olsa da Kalan Şehirli Müslüman Kimliğini Yok Etti. Güçlenmesinin Toparlanmasının Önününü Kesti. Müslümanlık Dindarlık Kırsala Ve Varoşa Hapsoldu. ifadelerini kullandı.
Atatürk Kabe'de yere atılan çöplerin sorumlusu olarak gösterildi!
2018-09-02 06:56:58   Güncelleme: 2018-09-02 09:01:37    

Hac turu düzenleyen Hafel Turizm'in Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Dilbaz, Mekke'den bir fotoğraf paylaştı.

Hac ibadeti bittikten sonra çekilen fotoğrafta yerdeki çöpler dikkat çekti. Dilbaz 'Neden Hacca gidiyoruz biz peki?' notunu düştü.

Mehmet Dilbaz'ın bu fotoğrafı tartışma konusu oldu.

Yeni Şafak'ın eski yazarı, CNN Türk'te katıldığı tartışma programlarıyla da bilinen Müfid Yüksel, fotoğrafa 'Maalesef. Medeniyetimizi Ümmet olarak kaybetmişiz' yorumunda bulundu.

SORUMLUSU OLARAK ATATÜRK’Ü GÖSTERDİLER

Tartışmanın fitilini ateşleyen ise bir sosyal medya kullanıcısı oldu. Yüksel'in yorumuna yanıt yazan kişi 'Atatürk tarikat ve cemaatleri kapatınca böyle oldu işte , behemehal açılırlarsa birkaç yıla toparlarız ümmet olarak inşallah' dedi.

Müfid Yüksel de bu yoruma karşılık 'Atatürk/Kemalizm, Türkiye'de Müslümanlığı/İslamiyeti Şehirlerden Tamamen Kovdu. Zayıflamış Olsa da Kalan Şehirli Müslüman Kimliğini Yok Etti. Güçlenmesinin/Toparlanmasının Önününü Kesti. Müslümanlık/Dindarlık Kırsala Ve Varoşa Hapsoldu.' ifadelerini kullandı.

HAKARET ETTİ

Müfid Yüksel'in yazdıklarına tepki gösteren bir sosyal medya kullanıcı 'bıkmadınız 'gerçek islam bu değil' yalanından. islam işte tam da bu. yüzleşin artık. Ona buna suç atmayı bırakın, korkmayın. yüzleşin.' dedi. Yüksel, bu kullanıcıya hakaret ederek 'Senden mi öğreneceğiz. Bizi cehaletle mi suçluyorsun. Hadi oradan Moron. Karşındakini 47 Kromozomlu mu sanıyorsun'diye yanıt verdi.

Vehaber Menu