Barış Atay: Bilgi verilene kadar buradan ayrılmayacağım!

Hatay’da bu sabah HDP’lilerin evlerine yönelik düzenlenen polis baskınlarında aralarında ilçe eş başkanlarının da olduğu 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltılarla ilgili bilgi almak için emniyete giden Milletvekili Barış Atay, sağlıklı bilgi verilene kadar binadan ayrılmayacağını açıkladı.
 Barış Atay: Bilgi verilene kadar buradan ayrılmayacağım!
2018-09-04 15:53:06   Güncelleme: 2018-09-04 15:53:06    

Gözaltılarla ilgili bilgi almak için emniyette olan Milletvekili Barış Atay, komiserin dosyada gizlilik kararı olduğunu ifade ederek görüşme talebinin engellendiğini açıkladı. Savcının gizlilik kararı aldırdığını aktaran Atay, gözaltına alınanlarla ilgili sağlıklı bilgi almadan, binadan çıkmayacağını bildirdi.


Hatay’ın İskenderun ilçesinde bu sabah 5 HDP üyesinin evine polis baskını düzenlendi. Baskında aralarında HDP’nin yöneticilerinin de olduğu 5 kişi gözaltına alındı.

İlk ulaşılan bilgilere göre gözaltına alınanların; HDP İskenderun İlçe Eş Başkanları Ahmet Çahan ve Muhsine Taşan ile, Şakar Şahin, Mehmet Şahin ve Mehmet Benek olduğu öğrenildi.

MİLLETVEKİLİ BARIŞ ATAY EMNİYETE GİTTİ

Öte yandan HDP Hatay Milletvekili ve TİP Kurucu Meclis Üyesi Barış Atay’ın gözaltılarla ilgili bilgi almak için Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’nde bulunuyor.

Vehaber Menu