Ahmet Kural ifade vermek için adliyede

Şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı iddia edilen oyuncu Ahmet Kural, ifade vermek için adliyeye gitti.
Ahmet Kural ifade vermek için adliyede
2018-11-05 14:06:12   Güncelleme: 2018-11-05 16:05:16    

Oyuncu Ahmet Kural, sanatçı Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifade vermek için adliyeye geldi.

Ahmet Kural öğleden sonra avukatı Sibel Aydın ile birlikte Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek, ifade vermek için savcının bulunduğu kata çıktı. Kural'ın ifade verme işlemi başladı. Kural gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Sanatçı Sıla geçtiğimiz perşembe günü avukatı Rezan Epözdemir ile adliyeye gelerek, birlikte olduğu Ahmet Kural'dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Soruşturma savcısı da Ahmet Kural'ı ifade vermeye çağırmıştı.

AHMET KURAL'DAN AÇIKLAMA

Adliye çıkışında açıklama yapan Ahmet Kural'ın avukatı, 'Olayı tüm ayrıntılarıyla anlattık. Toplum tek taraflı yönlendirilmiş ve algı yaratılmıştır. Adil yargılanma hakkına herkesin saygı duyması gerekiyor. Sıla hanımın avukatı olan meslektaşımı şikayet edeceğim. Müvekkilimin asılsız iddialar hakkında yasal sürece yarından itibaren başlıyoruz' dedi.

Ahmet Kural ise, 'İfademi verdim, Türk adaletine güveniyorum. Böyle bir konuyla adım anıldığı için herkesten çok özür dilerim. Yaşananlar için de asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum; haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır' açıklamasında bulundu.

Ahmet Kural adliye önünde açıklama yaparken çevredekiler tarafından protesto edildi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü