Demiryolları genel müdürü, tren kazasında oğlunu kaybeden anneyi engelledi

Mısra Öz Sel 'Oğlum öldü oğlum! Neden rahatsız oldu acaba?' ifadesini kullandı.
Demiryolları genel müdürü, tren kazasında oğlunu kaybeden anneyi engelledi
2018-11-12 15:41:42   Güncelleme: 2018-11-12 15:41:42    

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İsa Apaydın, Çorlu'daki tren kazasında oğlunu kaybeden anne Mısra Öz Sel'i sosyal medya hesabından engelledi. Apaydın'a tepki gösteren Sel, 'Oğlum öldü oğlum! Neden rahatsız oldu acaba?' ifadesini kullandı.

TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın'ın kendisini sosyal medyada engellemesini Artı Gerçek'e değerlendiren Mısra Öz Sel, 4 aydır bir tek yetkiliden açıklama dahi yapılmadığını belirtti:

'Ben 'neden' bu facia oldu diye sorarken şimdi sorduğum soru sonucunda 'neden' engellendiğimi de soruyorum. Bu facianın olduğu kurumun başındaki kişiye sormayacaksam benim muhatabım kim bu ülkede? Biz 25 canı kaybettiğimiz günden beri yaşayamıyoruz. Bir iki attığım mesaj mı rahatsız etti İsa Apaydın'ı? Oturduğu koltuğun mevkisini taşıyamayacaksa insin o koltuktan. 4 ay oldu facia yaşayalı. 4 aydır tek bir söz yok biz ailelere. Sorumlusu kim? TCDD Müdürü'nün vicdanı beni susturarak mı rahat edecek?'

'SUSMAYACAĞIM, NE VARSA AÇIKÇA PAYLAŞACAĞIM'

TCDD'nin mağdurları görmezden gelme, yanıt vermeme ve en sonunda engellemesine karşın adalet arayışından vazgeçmeyeceğini belirten Sel, dava sürecinde yaşananları da açıkça paylaşacağını söyledi:

Ben susmayacağım. Bugüne kadar bilirkişilerden de rapordan her ne gelişme varsa hep açıkça paylaştım. Bu dava sürecinde de doğrusu ve yanlışı ne varsa açıkça paylaşacağım. Herkes bilsin. Giden 25 can bizim ama aynı zamanda bu devletin, milletin vatandaşıydı.