Aldattığından şüphelendiği sevgilisinin cinsel organını kesti

Rajendra Nayak, komşuları tarafından acil servise götürüldü.
Aldattığından şüphelendiği sevgilisinin cinsel organını kesti
2018-11-14 21:17:57   Güncelleme: 2018-11-14 21:17:57    

Hindistan'ın Keoncar bölgesinde yaşanan olayda, evli bir kadın, bir arkadaşıyla birlikte başka bir kadınla flört ettiği iddiasında bulunduğu sevgilisinin cinsel organını kestiği şüphesiyle tutuklandı.

Kamla Patra isimli kadın, kendisini aldattığını iddia ettiği sevgilisi Rajendra Nayak'a tuzak kurarak evine davet ettiği adamın cinsel organını kesti. Olay sonrasında Nayak, komşuları tarafından Keoncar bölgesindeki hastanenin acil servisine götürüldü. Nayak, ilişki yaşadığı evli kadının, başka bir kadınla telefonda görüştüğünü öğrendikten sonra kıskançlaştığını öne sürdü.

'BENİ BOĞARAK ÖLDÜRMEYE ÇALIŞTILAR'

Sputnik'in aktardığına göre, 'Ayrıca beni boğarak öldürmeye çalıştılar' diyen Nayak, 'Bir şekilde sürünerek evden kaçmayı başardım ve beni gören komşular da hızla acil servisi aradı' sözleriyle yaşanan anları anlattı. Hastaneye yetiştirilmesine rağmen, Nayak'ın cinsel organının yeniden dikilip, dikelemeyeceği ve sinirlerin ne kadar tahribata uğradığı henüz netleşmiş değil. Nayak'ın cinsel organının işlev görmesi için yapılan tedavi ise sürüyor.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü