Doktorundan o iddialara yanıt!

'Nejat işler'in sağlığı kötüye gidiyor' haberlerine hastane yönetiminden açıklama...
Doktorundan o iddialara yanıt!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
17 Ocak'ta rahatsızlanarak Bodrum'da tedavi altına alınan Nejat İşler ambulans uçakla İstanbul'a gönderilmişti.

İki haftadır Maslak Acıbadem Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören İşler'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan doktorları ünlü oyuncunun uyandırıldığını ve çoklu organ yetmezliği sorununun ortadan kalktığını açıklamışlardı. Ancak Nejat işler'in sağlık durumunun anlatılanların aksine kötüye gittiği iddia edildi.

Hatta bazı haberlerde İşler'in morarak parmaklarının kesilme riski ile karşı karşıya olduğu ifadelerine yer verildi.

Haberlerin ardından hastane yönetimi yazılı bir açıklama yaptı.

“NEJAT İŞLER’İN GENEL SAĞLIK DURUMUNDA İYİ YÖNDE GELİŞMELER DEVAM ETMEKTEDİR”

22 Ocak 2014, Çarşamba gününden itibaren Acıbadem Maslak Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde tedavi gören sanatçı Nejat İşler’in sağlık durumuyla ilgili Başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, 6 Şubat 2014, Çarşamba günü (bugün) şu bilgileri verdi:
“Sayın Nejat İşler’ in septik şok nedeniyle yoğun bakım servisinde sürdürülen tedavisi, oldukça olumlu bir aşamaya gelmiştir. Hastamızın hayati riski ortadan kalkmıştır ve bilinç durumu tam açıktır. Genel sağlık durumunda çok iyi yönde gelişmeler bulunmaktadır.
Bir süredir solunum desteği ihtiyacı ortadan kalkan hastamız, hafta başından bu yana beslenmesini, artan miktarlarda ağızdan beslenme şeklinde yapabilmektedir. Küçük çaplı hareket egzersizlerine de başlanmıştır. Tedavisi yoğun bakım servisinde devam etmektedir.
Yoğun bakım servisindeki uygulamaya dair daha önceki açıklamalarımızda da dile getirdiğimiz konuyu bir kez daha belirtmek isteriz; tedavinin hassasiyeti nedeniyle hastamızın tedavi sürecinde, yoğun bakım servisine anne-babası ve kardeşi dışında ziyaretçi kabul edilmemektedir. Yoğun bakım servisi kuralları gereği uygulanan ziyaretçi kısıtlaması konusunda yakınlarının ve sevenlerinin anlayışını rica ediyoruz.”
Nejat İşler’in sağlık durumuyla ilgili medyaya yansıyan bazı haberlere dikkat çeken Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu kendisini takip eden doktorlardan gelmediği sürece, sanatçının sağlık durumu ile ilgili bilgilerin yer aldığı haberlere itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

Hürriyet