Turkcell mağdur olan müşterisinin blog yazısını engellemeye çalıştı!

Mağdur olan müşteri blog yazısında 'Çözülemeyen sorunlarınızı, sizin müşteri ilişkileri ve memnuniyet anlayışınızı, ticaret ahlakınızı daha iyi anlamış biri olarak iş süreçlerinizin beni bu duruma getirip psikolojimi bozmanızdan, zamanımı çalmanızdan dolayı buna sebep olan tüm Turkcell ailesini kınıyorum.' ifadesine yer verdi.
Turkcell mağdur olan müşterisinin blog yazısını engellemeye çalıştı!
2018-12-22 15:23:33   Güncelleme: 2018-12-22 15:39:17    

Turkcell online mağazadan kulaklık alan müşteri yaşadığı mağduriyeti blog olarak yayınladı. Turkcell 2 ayı aşkın mağduriyeti çözmediği gibi yazılan bloga da müdahale etmeye çalışarak mağdur vatandaşa marka ihlali uyarısı gönderdi.

O blog yazısı şu şekilde;

Merhaba, 79923874 numaralı oluşturulan task numarasına istinaden turkcell online mağazadan aldığım JBL E45BT marka ve model kulaklık ile ilgili sorun yaşadığımı bildirdim, kulaklığı kutusu içerinsinde KVK bilgisi olamasından ve bana bilgilendirme yapılmamasından dolayı kutunun içerisndeki Aztek teknoloji ile iletişime geçerek cihazı oraya gönderdim, Aztek cihazın sorunlu olduğunu ve tamir edilemeyeceğini yani değişmesi gerektiğini aktardı fakat cihazı ben ordan almadığım için sizin aracılığınızla göndermemi istediler. Cihaz bana geldiğinde servisin cihazın değişmesi gerektiği ile ilgili formda içersindeydi, Turkcell i aradım ve cihazı KVK ya göndermem gerektiğini sözlediler, KVK teknik servisin hiçbir şubesi telefonu açmadığı için nereye götüreceğimi bilemedim, tekrar Turkcelli aradım, o formla birlikte kavga dövüş kurye ile işyerimden arızalı cihazın alıması için müşteri hizmetlerinde takım lideri ile görüştüm, cihazı benden aldılar ve geri dönüş 30 iş günü içerisinde yapılmadı, formun oluşturulma tarihinden itibaren defalarca kulaklığın akıbeti ile ilgili bilgi istemem rağmen kimse dönüş yapmamıştır. Takım liderleri ile görüşmeler, üst yöneticilere mail gönderilmesi istenmesi, mümkün olduğunca her hafta 30 dakika telefonda konuşmak, sinirden hakaret etmek, işin nasıl yapılması gerektiği söylemek gibi aksiyonları size iletmeme rağmen yaklaşık 2 aydır sonuç alamıyorum. Süreçlerinizin kangren olması ve sorun yaşanması durumunda çözülemeyen tasklarla Turkcellde sık sık karşılaşmaktayız (3 Sene Kadar turkcellde çalışıp o berbat iş süreçlerinizi bilen biri olarak söylüyorum), sırf bu yüzden kulaklığın tesliminden itibaren sorun yaşadım ve hattımı Vodafona taşıdım. Bundan sonraki hayatımda çevremdekilerin Turkcell hizmetlerinden faydalanmaması için elimden geleni yapacağım. Bu sorun çözülsün/çözülmesin yukarıdaki fikrim değişmeyecektir. Çözülemeyen sorunlarınızı, sizin müşteri ilişkileri ve memnuniyeti anlayışınızı, ticaret ahlakınızı daha iyi anlamış biri olarak iş süreçlerinizin beni bu duruma getirip psikolojimi bozmanızdan, zamanımı çalmanızdan dolayı buna sebep olan tüm Turkcell ailesini kınıyorum. Kulaklığı alın .. bir daha aranmak ve konunun çözüme kavuşturulmasını istemiyorum, sizlere sözleşmemi iptal edin bile diyemiyorum çünkü o iptal sürecindede beni süründüreceksiniz, böyle bir sürece tekrar girmemek için sizden o kadar bıktım ki kalan taksitlerimi kulaklığım olmasada ödemeye devam edeceğim yeterki Turkcell den paçamı kurtarayım!!!! Hantal iş süreçleriniz acınacak durumda…

Vehaber Menu