Polisten 'swinger ilişki' operasyonu

Sosyal medya üzerinden bağlantı kurarak para karşılığı swinger ilişki üzerinden fuhuş yaptıkları tespit edilen 6'sı kadın 18 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.
Polisten 'swinger ilişki' operasyonu
2019-01-04 09:34:08   Güncelleme: 2019-01-04 09:34:08    

Manisa'da polis ekipleri, il genelinde sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden 'swinger' yöntemiyle para karşılığı fuhuş yaptıkları tespit edilen 4 evli çifti teknik takibe aldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'nce bu sabah yapılan operasyonda, 6'sı kadın toplam 18 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler C.E., A.Ç., H.S., H.A., A.I., S.S., G.E., M.Ö., M.Ç., M.Ö., M.A., A.D., Z.Z., Ö.E., A.K., S.U., C.K. ve B.B., Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'ne götürüldü.

Burada suça sürüklenen ve mağdur sıfatıyla işlem yapılan S.S., A.D., A.K., M.O., C.K. ve B.B. adlı 6 kadın, ifadeleri sonrası serbest bırakıldı. 'Fuhşa teşvik, aracılık veya zorlama' suçlamasıyla gözaltında tutulan 12 erkek şüphelinin ise emniyetteki sorgusu sürüyor.

Swinger ilişki nedir?

Türkiye'ye de son zamanlarda sıkça duyulan bir kelime olan Swinger, kısaca çiftlerin birbirleri arasında eşlerini değiştirerek cinsel fantazilerini gerçekleştirmesidir.

Swinger ilişkilerde, çiftlerden her iki tarafın da gönüllü olması esastır. Çiftler özel Swinger Club'lar ya da sanal ortamlarda bu fantaziyi yaşamak isteyen çiftlere özel sayfalarda tanışıp, anlaşarak görüşürler.

Çiftler arasında gizlilik en önemli kuraldır. Duygusal etkileşimlere kapalı bir cinsel aktivitedir. Çiftler, genelde sıradanlaşan ve heyecanını yitiren seks hayatlarını canlandırmak için Swinger ilişkiyi denerler.

Neden Swinger ?

Cinsel hayatları çok yoğun ve çok önemli gören bazı kişiler, bir yerden sonra farklı şeyler denemek isterler… Eşlerini aldatmaktansa Swinger´i tercih edenler de vardır.

Swinger nasıl yapılır ?

Eş değiştirmek isteyen evli veya uzun süre beraber olarak çiftler daha çok sanal ortamda kendilerine uygun çiftler aramaktadır. Bu konuda tüm çiftler fiziksel dış görünüşlerine çok dikkat ederler. Temizlik ve titizlik tüm Swinger çiftler icin çok önemlidir. Ama daha önemlisi gizliliktir. Swinger çiftler arasında bazı kurallar vardır. İlk kural gizlilik kuralıdır. Çiftler birbirlerinin soy isimlerini, tam adreslerini, iş yerlerini genelikle bilmezler. Kimi çiftler de kendi gerçek isimleriyle değil de daha çok rumuz dediğimiz sahte isimlerle kendilerini tanıtırlar. İkinci kural ise duygusallik yasaktır. Yani kişiler birbirlerine tamamen cinsel amaçlı yaklaşırlar. Aşk, sevgi gibi duygulara yer yoktur. Üçüncü kural ise 'zorla güzelik olmaz'dır. Çiftlerden bir kişi dahi bu işe hayır derse bu iş orada biter. Zorla çiftler birbirlerine cinsel amaçlı yaklaşamazlar.

Sanal ortamda Swinger

Swinger Clubleri yakında olmayan veya gitmek istemeyen çiftler icin sanal ortam idealdir. Sanal ortamda bir çok Swinger Siteler açılmıştır. Bu gibi sitelerde çiftler kendine uygun çiftler arayabiliyorlar. Dileyen çiftler önce sanal ortamda kamera kkarşısında paylaşımalrda bulunuyorlar. Daha sonra ise her şey konuşulduğunda ve anlaşıldığında buluşma gerçekleşiyor. 

Her grup seks swinger parti değildir ama her swinger bir grup sekstir.