Erdoğan: Başörtülü hanımlara 'Suudi Arabistan'a gidin' demek faşistliğin en sefil halidir

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan 'Bu ülkenin meşrebi ve duruşu belli olan Cumhurbaşkanını bira içmeye, Mozart dinlemeye zorlamak faşistliğin dik alasıdır' dedi.
Erdoğan: Başörtülü hanımlara 'Suudi Arabistan'a gidin' demek faşistliğin en sefil halidir
2019-01-08 11:54:37   Güncelleme: 2019-01-08 11:54:37    
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, kendisine, 'Bir Mozart bir Beethoven dinlesin. Belki iyi gelir' diyen oyuncu Rutkay Aziz ile Halk TV'de, 'Samimiyetle söylüyorum, Erdoğan bir tane bira içmiş olsaydı bugün çok daha iyi bir Türkiye olurdu' diyen Yılmaz Özdil'e yönelik olarak konuştu. Erdoğan, 'Bu ülkenin meşrebi ve duruşu belli olan Cumhurbaşkanını bira içmeye, Mozart dinlemeye zorlamak faşistliğin dik alasıdır' dedi.
 
Türbanlı kadınlara hakaret ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma açılan oyuncu Deniz Çakır'a ilişkin olarak da eleştirilerde bulunan Erdoğan, 'Bu ülkenin başörtülü hanımlarına 'Suudi Arabistan'a gidin demek faşistliğin en sefil halidir' sözlerini sarf etti. Erdoğan devamında, 'Adı da neymiş? Sanatçıymış. Buyurun. Dert başka, ne derseniz deyin. Bu ülkede insanların yaşam biçimleriyle uğraşan CHP zihniyetidir' diye konuştu.
Vehaber Menu