Rıfat Yazıcı'ya saldırı

Belediye-İş Sendikası İşyeri Temsilcisi Rıfat Yazıcı, AKP'li belediye başkanı Halim Kazım Bekar'ın odasında saldırıya uğradı.
Rıfat Yazıcı'ya saldırı
2019-01-15 14:20:07   Güncelleme: 2019-01-15 14:20:07    

Rize Hemşin’de toplu sözleşme görüşmesi yapmak için Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar tarafından makamına çağrılan Belediye-İş Sendikası İşyeri Temsilcisi Rıfat Yazıcı, toplu sözleşme talepleri nedeniyle Muhasebe Müdür Vekili Murat Güzey’in önce sözlü, ardından fiili saldırısı sonucu yaralandı. Evrensel'den Gençağa Karafazlı'nın haberine göre, saldırı sonucu burnu kırılan ve 10 günlük rapor alan Rıfat Yazıcı, tüm yaşananları tutanak altına aldırarak savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Sendikadan konuya ilişkin yapılan açıklamada, 'Bu yaşananlar insani olarak ahlaksızlık, hukuki olarak da suçtur. Makam sahibi oturduğu koltuğun sorumluluğunu bilmelidir.  Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar o makamda Hemşinliler’i temsil etmektedir. Makamı mevkii ne olursa olsun hiç kimsenin Hemşinliler’in adını, böyle seviyesiz, mafyavari ve hukuk dışı hareketlerle lekelemeye hakkı ve yetkisi de yoktur. İnsanlıktan biraz nasibini alan kişi; makamına davet ettiği kişinin kendi misafiri ve işçilerin temsilcisi olduğunu bilmek zorundadır' ifadeleri kullanıldı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü